- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi dejavu_one
-
Tabiki bebeklerde çıksın ve beni kibarca yanıtladığınız icin tesekkur ederim ama mesela kanser hastası da olabilir zaman geçirmek mutlu olmak istiyodur bunu kastettimBebekler hastalık gibi değil. Bulaşmazlar. Halsizlik yapmazlar. Ve bizim gibi sosyalleşmel desterlr. Bebekleri on yıl evde büyütüp sonra salamayız bunu siz de istemezsiniz sanırıö. Bizimle yaşamayı öğrenecekler çünkü geze geze.
Ama hasta bir insan dinlenmeli ve avm gibi yerlere gidip insanlara mikrop bulaştırmamalıdır. Ve aç kalmışsa arayıp bir yemekçiden sipariş vermesi daha hijyenik ve akıllıca olanıdır.
Yani çocuklu bir kadın mecburen avmye gider. Ama hasta insanın gitmesi mantıksızdır
Evet ben de bunu savunmaya çalışıyodum hepimiz esitizKonu nereden nereye geldi ya. Şunu herkes bir anlasın önce. Bu ülkedeki tüm insanlar eşittir ve tüm insanlar avmlere gidebilir.
Kalabalıkta görüyorum resmen ezip götürecekler kadını hadi biz kurtuluyoruz da linç eder gibi yürüyen insanlardan kurtulamayanlar var.Arabadaki bebegi kim nasil ezebilir Allah askina yazdiklarinizi bir okuyun oyle gonderin.
Yok hatta cebinden ejderha cikarip bebek arabasina atacakken o cani kişi ,anne ondan önce davranip bebek arabasini uzerine sürmek suretiyle ejderhayi yok etmis . Bu daha guzel bir hikaye oldu sanki.
valla bilmiyorum da bu konu doğurmasaydın doğururken bana mi sorduna kadar gidebilir.iyice ateş fitillendiYaşlı teyze terörü bebek terörü daha ne terörler duyacağız . 19 yaşımdayım ama şuanki nesilden utanıyorum. Ne kadar bencil insanlarsınız.
Yeminle hayalim uzaklara gitmek bu ülkeden ,bu kadar nefret dolu insanlarla yaşayamam. İnek gibi çalışıp gideceğim bıktım negatiflikten sokakta bıktırdılar internette de varlar.valla bilmiyorum da bu konu doğurmasaydın doğururken bana mi sorduna kadar gidebilir.iyice ateş fitillendi
Ve evet başkasının bebek arabasından değerli tabi ki ayağım. Akli melekeleriniz yerinde mi??? Ayağımla bebek arabası bir mi ayol
Konu bebek arabaları değil o bebek arabası ayağınızı kıramıyacağına göre vinç gibi de ezemez. Tahmin ediyorum ki ayakkabı sandalet gibi ayağınızı koruyacak birşey de giyiyorsunuzdur, ayağım kıymetli demişsiniz ordan tahmin ettim.
Elin bebesinin arabasından kıymetli değildir lafınızdan çıkardım. Siz çok haklısınız tüm bebek arabalı anneler manyak ayak ezen deliler.Peki bebeğe saldırdığımı nerden çıkardın çok merak ediyorum doğrusu lütfen cevap ver buna
Bebek arabasına öncelik verilir diyorum zaten. Sen de bunu okuyorsun. Ama işine gelmediği için bunu cevabına dahil etmiyorsun. Kadın bilerek bebek arabasını üstüme sürdü. Ben kenara kayıyordum. Ki bebek arabası da kenara kaydırılabilen bir şey. Ama o kaydırmayı seçmedi, ayağımın üzerinden geçti. 15 yaşındaki bana göre o an yaptığım son derece adildi.
Bebek arabasının ayağımın üzerinden geçmesi çokça başıma gelen bir olay. Kalabalık içinde olur yanlışlıkla tamam. Ama bilerek oluyorsa o zaman kusur bende değil hiç kusura bakma. Sandığın kadar hafif bir şey değil o bebek arabası.
Kaldı ki haklı çıkmak için prenses sendromunda olduğumu, bebeğe saldırdığımı iddia eden sensin. Şimdi ben mi mübah olmayan yollarla haklı çıkmaya çalışıyorum?
İlk başlarda komiktin ama gittikçe can sıkıcı olmaya başlıyorsun çünkü işine gelen şeylere göre cevap veriyorsun.
Sanki ben bebek arabası ile ayak ezenler kulübü başkanıyım. Tabi ki hatalı bir davranış hangi sağlıklı insan bunu destekler. Diyorum ki belki yanlışlıkla olmuştur hemen fevri tepkiler vermeyelim.Valla benim ayağım daha önce el arabası tarafından üstünden geçildiği için çatladı. Halen arada sızlayabiliyor. Dolayısıyla evet ayağım, özellikle de çatlayan ayağım bebek arabasından kıymetli. Kazara olursa tabii ki gıkım çıkmaz ama bile bile ayağımı ezip geçiyorsa da kimse kusura bakmasın.
Ne diyeyim "al ablacım bir de sen çatlat, sana kurban olsun ayağım" mı diyeyim yani.
Özel not: Hayır asansör kullanmıyorum, evet asansörde bebekliler önceliklidir, evet hamilelere bebeklilere falan yer veriyorum.
Yine işine gelene cevap vermişsin. İnsanlık haki olur demiştim önceki mesajımda, ama bilerek yapıyorsa ben de göz yumacak değilim. Elin bebesinin ARABASI benden kıymetli değil demek de bebeğe saldırmak değil. Aynı noktada asla bulaşamayız çünkü sen anlatmak istediğime değil yalnızca anlamak istediğine odaklısın. HoşçakalElin bebesinin arabasından kıymetli değildir lafınızdan çıkardım. Siz çok haklısınız tüm bebek arabalı anneler manyak ayak ezen deliler.
Bilerek yaptığından emin bile değilim demişsiniz bir mesajınızda buna rağmen tırnaklamışsınız.
Bebek arabasına aşinayım 2 çocuğum var o yüzden sanmıyorum eminim kilosundan daha ayak ezecek kadar ağırı üretilmedi diye biliyorum.
Sadece bu kadar fevri olmaya gerek yok. İnsanlık halidir.
Mesajınız gayet açık ayağım kıymetli elin bebe arabasından sanırım bu mesajınız beni prenses sendromu yaşadığınızı düşündüren.
Artık size cevap vermeyeceğim çünkü anlaşmamız imkansız.
Hayatta başarılar ama dikkat edin tırnakladığınız biri birgün boksör felan çıkar. Yanlışlıkla düşmeyin diye tutayım derken aparkat felan vurur. Netice de manyak anneler dolu etraf ve hep size denk geliyorlar.
OkYine işine gelene cevap vermişsin. İnsanlık haki olur demiştim önceki mesajımda, ama bilerek yapıyorsa ben de göz yumacak değilim. Elin bebesinin ARABASI benden kıymetli değil demek de bebeğe saldırmak değil. Aynı noktada asla bulaşamayız çünkü sen anlatmak istediğime değil yalnızca anlamak istediğine odaklısın. Hoşçakal
Yok kulüp başkanlığınız olduğunu düşünmedim, ama insanların ayağına kıymet vermesine verdiğiniz tepkiye şaşırdım sadece.Sanki ben bebek arabası ile ayak ezenler kulübü başkanıyım. Tabi ki hatalı bir davranış hangi sağlıklı insan bunu destekler. Diyorum ki belki yanlışlıkla olmuştur hemen fevri tepkiler vermeyelim.
Eski milli boksörüm artık faal değilim. Ama gerçek hayatta olası bir tehdit altında kesinlikle kullanırım.Yok kulüp başkanlığınız olduğunu düşünmedim, ama insanların ayağına kıymet vermesine verdiğiniz tepkiye şaşırdım sadece.
Bunun dışında devamlı boksörlüğünüzü tehdit unsuru olarak kullanıyorsunuz ama lisanslı sporcuysanız herhangi bir olayda boksörlüğünüzü kullanırsanız yasal anlamda dezavantajlı olabilirsiniz. Gerçi İtalya'da işleyiş nasıldır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?