Bebekle alışveriş merkezi ve asansör kavgası..

Dunya çocuklunun önünde el pençe dursun diye bir beklenti yok, o asansörlerde öncelik kimin uyarı yazar hatta otobüslerde de ön koltuklar cocuklu ve yaşlıların önceliğidir. Siz bunlari öğrenemediyseniz bence siz evinizde oturun.

Asla polemik yaratmak istemiyorum sadece bir şeyi gerçekten çok merak ettim. Ben kurallara kesinlikle uyan ve tabelaları dikkate alan biriyimdir. Ama ben gittiğim hiçbir avmde böyle bir tabela görmedim??

[
valla son dakika haberlerinde bebek arabası tarafından ezilen ve yaralanan duymadım hic saatteki hızı kaçtı acaba bebek arabasını kullanan kişinin alkollü felan olmasin

Bende durum tam tersi bebek gorunce rahatsiz ediyorum. Hemen el sallarim konusmaya calisirim utanmasam yanaklarini filan sikarim isiririm da manyak diyip sikayet etmesinler diye yapmiyorum.

Bebek ve rahatsizlik konulari hem burada hem diger mecralarda bir anda cok artti bir anda bence ve hep ayni argumanlar ayni laf sokmalar. Cok garip. Gercek hayatta karsima hic cikmadi benim.

Benim bir kere başıma geldi. Kadın hem arabayla ayağımı ezdi hem de üstüne beni azarladı. Tabi belki psikolojik sorunları vardır orasını bilemem.

Asla polemik yaratmak istemiyorum sadece bir şeyi gerçekten çok merak ettim. Ben kurallara kesinlikle uyan ve tabelaları dikkate alan biriyimdir. Ama ben gittiğim hiçbir avmde böyle bir tabela görmedim??
Bende polemik yaratmak istemiyorumda acaba gittiğiniz yer avm miydi

Hasta bir insan neden avm de gezer? Evinde yatar dinlenir veya gider hastaneye. Avm geziyorsa da mağazalara baka baka yürüyen merdivenleri kullanabilir.
Bebek arabası olan bir kadın zira merdivene çıkamıyor. Yasak da zaten
Belki hasta olduğu için yemek yapamiyo yemek yemeğe geliyo? Bu mantıkla bebeklilerde gelmemeli o zaman

Yaşlı teyze terörü diye bisey var günden güne kisirdan baklavaya koşan teyzeler ise okula gitmeye çalışan yorgun argın insanlara eziyet ediyolar. O çocuğa yer vermişler miydi

Evet? Yalan mı söylediğimi düşünüyorsunuz? Demek ki bütün avmlere koymuyorlar bu tabeladan.
tabelaya gerek yok hanfendi toplumda örfi degerlerimiz vardir .vicdanımız vardır ne bilim empati vardır .herşey kural değildir dıye düşünüyorum

Belki hasta olduğu için yemek yapamiyo yemek yemeğe geliyo? Bu mantıkla bebeklilerde gelmemeli o zaman

Bebekler hastalık gibi değil. Bulaşmazlar. Halsizlik yapmazlar. Ve bizim gibi sosyalleşmel desterlr. Bebekleri on yıl evde büyütüp sonra salamayız bunu siz de istemezsiniz sanırıö. Bizimle yaşamayı öğrenecekler çünkü geze geze.
Ama hasta bir insan dinlenmeli ve avm gibi yerlere gidip insanlara mikrop bulaştırmamalıdır. Ve aç kalmışsa arayıp bir yemekçiden sipariş vermesi daha hijyenik ve akıllıca olanıdır.
Yani çocuklu bir kadın mecburen avmye gider. Ama hasta insanın gitmesi mantıksızdır

Hak vererek okuyordum kii başı örtülü kızlar hakkında yazdıklarınızdan sonra kusura bakmayın hak etmişsiniz. Diğerini başı açık diye belirtmemişsiniz de neden bu kızları özellikle kapalı diye belirtip kul hakkından dem vuruyorsunuz? O kul hakkı sadece başını örtenlere mi özel?

Eğer KK olarak toplu halüsinasyon görmediysek var :) Neden göremediğinizi bilemiyorum ama vardı belki gözünüzden kaçmıştır. Bazılarında asansörün üst kısmında bazılarında yanda oluyor.

Arabadaki bebegi kim nasil ezebilir Allah askina yazdiklarinizi bir okuyun oyle gonderin.

Yok hatta cebinden ejderha cikarip bebek arabasina atacakken o cani kişi ,anne ondan önce davranip bebek arabasini uzerine sürmek suretiyle ejderhayi yok etmis . Bu daha guzel bir hikaye oldu sanki.

Karşılıklı haklılık ve haksızlık durumu var bence
Buna benzer durumlar yer verme de karsımıza çıkıyor zorla yer verdırecek insanlar ama belki ben de yorgunum olamaz mi gencim diye yorgun olma hakkım yok mu?

Karşı taraf beni anladığı sürece ben onu anlayabilirim insan olarak koruma içgüdüm devreye giriyor çünkü.

Cok haklisiniz agziniza saglik.bende bu dertten cok muzdaribim.gayet saglikli hicbisey yok gencler asansöre dolusuyo.yaw arkadas oncelik denen bisey var bu kadar cahil olmayin bu kadsr tembel olmayin.yuruyen merdivende de yurumuyosun ki zaten kendisi gidiyo. Cogu zamam esim arabayi merdivende tutuyo ben kizimi aliyorum.ama o gerizekalilara da insallah ilerde birgun yasarlar diyorum ayni seyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…