- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi dejavu_one
Valla bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum, gerçi hepimiz bu Evren'in bir parçasıysak uzaylıyızdır da aynı zamanda:))
Konudaki tüm yorumları okuyamamış olsam da okuduklarım yetti, hak ararken birbirini yeriyor insanlar, bebekli kadınlara laf çarpılıyor, bebeksizler bebeklilere laf çarpıyor, bebek arabasıyla asansöre binme konusu kilolu insanlara laf söylemeye kadar geldi, şimdi ironi olsun diye yazacağım ama lafı tersinden anlamasın kimse, biz kendi kendimizi imha edelim, yaşlılar, kilolular, 40 yaş üstü, menopozlu, 3 çocuklu falan derken azaltalım kendi kendimizi, koca dünyaya sığamaz olduk, hak hukuk kurallar zaten alerji yapıyor.
Yahu dün seyrettim adamın teki, ki iş insanıymış bir de kendini savunmuş ki ağlayacaktım:))) üzüntüden, yol verme tartışması çıkıyor, içinde hamile olan arabaya saldırıyor, aynasını kırıyor, kaput üzerinde zıplıyor, diyelim haklı olan bu zıplayan vatandaş hak böyle mi aranır?
Yeminle izole bir yaşam kurduğum için mutluyum kafam dinç, çiçekli böcekli kurtlu kuşlu mis gibi hayatım var, bu nedir, herkes bir sinir küpü, bu gidişle biraz daha ilerisi birbirinin gırtlağına sarılıp öldürmek, toplum cinnet halinde.
Valla şu genç yaşımda emekli olup bağlı bahçeli evimde huzurla yaşama hayalleri kuruyorum İstanbulda doğdum büyüdüm ama alışamadım