- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- Konu Sahibi dejavu_one
Tam olarak siz kimseniz....Size niye laf çarpayım siz kimsiniz?
Saygı göstermeden saygı beklememelisiniz bunu bilir bunu söylerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak siz kimseniz....Size niye laf çarpayım siz kimsiniz?
Saygı göstermeden saygı beklememelisiniz bunu bilir bunu söylerim.
Harikasın. Ben banlanacağım zaman değiyor Bu konuya değmez tabi...Alışveriş merkezlerindeki asansörlerde uyarı var mı hiç dikkat etmemiştim zira binmem, yürüyen merdivenleri tercih ederim, hasta olsam kötü olsam belki, ki zaten hastaysam avmye gitmem:)
Yalnız hak ararken birbirinizi ezmenize de anlam veremedim, asansör kullanımı yaşlı, engelli ve bebeklilerin önceliğiyse bunu uygun bir dille söyleyebilirsiniz, ezmek neden?
Pazarda da tezgahlar benim önceliğim diye düşünen kadınlar pazar arabasıyla çiğniyor bizi:) omuz atanı da var, ayaklarıma haldır huldur basanı da, valla 36 numara minik ayaklarım dümdüz oldu sayelerinde, dün de bir kadın markette sıra kapma yarışındaydı, eline almış bulaşık deterjanını ama gördüm arkada malzemeleri yığmış:)) tek ürün var gibi imaj çizip aradan sıyrılmak niyetindeydi, rica etmek falan yok, direkt yara yara öne geçmeye çalıştı, fırsat vermedim tabii ama laf söylesem ne olacak? Zaten bazı toplumsal kuralların farkında olsa böyle yapmazdı, velhasıl bebekli kadınlar da haklı ama toplum olarak kurallar bize hep alerji yapıyor, illa uymayacağız, illa tartışacağız, tıpkı burada olduğu gibi, şimdi bir çoğunuz haybeye banlanacak, değdi mi sizce? Valla bence değmedi ama olan olacak az sonra.
Siz ayak eziyorsunuz da insanlar susuyor mu? Demek ki naif insanlara denk geliyorsunuz. Sizin gibi biri bebek arabasını üzerime sürmeyi bir denese....İnsaniyet!!!
Benim hakkım olan asansöre doluşup, bir de çekilmeyi öğrenmeyen ‘insan’ kılıklı edep ve adaptan uzak herkesi ezerim.
Siz hakkınız olmayam bir şeyi, önceliğiniz olmayan bir aracı kullanırken yaptığınız ‘insaniyet’ değildir, hakka tecavüzdür.
Sonra vay efendim ayağımı ezdi dersiniz.
Hakkımı gasp edene az bile!
Ben dolmuşta inemedim, kocaman iki bebek arabası vardı açık. Neyse amcanın biri laf etti katlayin ya da başka bir araç kullanın çok zor böyle diye , Başka bir kadın daha vardı bebek arabalı katlamis koymuş bakın dedi. Kadınlar öyle cirkeflestiki anlatamam.. yani orda da onlar bizim hayatımızı kolaylastirmiyo. Elinden gelse ezcek bizi arabayla . Çocuğun olunca gör diyor. Ne alakası var çocuğum olunca dolmuşta birileri durağı sayemde kaçırdı diye göbek atacağımı sanmıyorumİşte bebekli hatunlar bebeksiz ve sağlıklı herkese ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya kalktıkları için konu buraya geldi. Yoksa kimsenin onlara sus otur bekle orda dediği yok. Yorumları okursan ağzın açık kalacak.
Sonra da fırsatçılığın adı hak oluyor? Eze eze hak profesyonel olarak 5 yıldır bebek arabası kullanırım, yanlışlıkla birine değse mahçubiyetten napacağımı şaşırırım. Pazarda da ezenler aynı kişiler abla, dikkatli olmak lazımAlışveriş merkezlerindeki asansörlerde uyarı var mı hiç dikkat etmemiştim zira binmem, yürüyen merdivenleri tercih ederim, hasta olsam kötü olsam belki, ki zaten hastaysam avmye gitmem:)
Yalnız hak ararken birbirinizi ezmenize de anlam veremedim, asansör kullanımı yaşlı, engelli ve bebeklilerin önceliğiyse bunu uygun bir dille söyleyebilirsiniz, ezmek neden?
Pazarda da tezgahlar benim önceliğim diye düşünen kadınlar pazar arabasıyla çiğniyor bizi:) omuz atanı da var, ayaklarıma haldır huldur basanı da, valla 36 numara minik ayaklarım dümdüz oldu sayelerinde, dün de bir kadın markette sıra kapma yarışındaydı, eline almış bulaşık deterjanını ama gördüm arkada malzemeleri yığmış:)) tek ürün var gibi imaj çizip aradan sıyrılmak niyetindeydi, rica etmek falan yok, direkt yara yara öne geçmeye çalıştı, fırsat vermedim tabii ama laf söylesem ne olacak? Zaten bazı toplumsal kuralların farkında olsa böyle yapmazdı, velhasıl bebekli kadınlar da haklı ama toplum olarak kurallar bize hep alerji yapıyor, illa uymayacağız, illa tartışacağız, tıpkı burada olduğu gibi, şimdi bir çoğunuz haybeye banlanacak, değdi mi sizce? Valla bence değmedi ama olan olacak az sonra.
Tabii kapalı olanın müslümanlığı tam anlamıyla yaşadığını zannetmek bizim sorunumuz. Öyle değil çünkü. Kapalı diye ekstra insaniyet, vicdan, merhamet, kibarlık beklemek doğru değil
Acaba avm fantezisi mi yapıyorlardı cinsel anlamda? :)Pişkin pişkin çıkıyorlar odadan, millet kapıda ekmek kuyruğuna girer gibi sıra olmuş, kendisinin tek derdi gördün mü aşkım emmedi çok Evet, diğer bebekler de süt içmek için, bebeğini emzirirken içme ölçümüne şahit olarak yanında tuttuğun akılsız kocanın çıkmasını bekliyor. Hangi biri yontulacak bunların ?
Bebek arabalı insanlar için de ehliyet lazım bence. Bazen yan yana iki araba denk geliyoruz, oouuuvv zannedersin formula 1 pistindeyiz. Birbirimizin önüne kırmalar, yandan yandan dokundurtmalar, yoldan çıkarmaya çalışmalar... Şaka bir yana, bebek arabası terörüne sadece bebek arabası olmayanlar maruz kalmıyor. Başlık çocuklu insanlar ve çocuksuz insanlar olarak iki kutba bölünmek üzere de, en azından şu acı hepimizin acısı. Biz bebek arabalı insanlara da çarpıyorlar. Lütfen birleşelim.ben bazen "düz" yolda yürürken ayağımı eziyorlar böyle
özür dilerim düz yolda dümdüz yürüdüğüm için
Yanlarında bebekle sanmıyorum. Sanırım saygı duyamayacağım konuların başını çekiyor.Acaba avm fantezisi mi yapıyorlardı cinsel anlamda? :)
Pazar konusunda çok haklısın abla birde tam yolun ortasında durup sohbet edenler oluyor 4-5 tanıdık bir araya gelmiş ellerinde tabi pazar arabası var ,arkamda bir kadın önümde de başkaları var o kişilerin yol vermesini bekliyoruz arkamda ki kişi bana geçsene ne bekliyorsun diye üstlerinden uçarak geçecek halim yok ya dedim :) sanki ben milleti dizmişim oraya.Alışveriş merkezlerindeki asansörlerde uyarı var mı hiç dikkat etmemiştim zira binmem, yürüyen merdivenleri tercih ederim, hasta olsam kötü olsam belki, ki zaten hastaysam avmye gitmem:)
Valla bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum, gerçi hepimiz bu Evren'in bir parçasıysak uzaylıyızdır da aynı zamanda:))Harikasın. Ben banlanacağım zaman değiyor Bu konuya değmez tabi...
Bence sosyal medya bu anlamda cok guzel bir platform, boylelerinin resmini cekip ifsa edin, bakin hamile kadinin arabasini gasp eden baklavacıya, ifşa edilmese daha kimlere saldirirdi kim bilir.
Asansorlerde ve toplu tasima araclarinin ön koltuklarinda öncelik, hamile, yasli, engelli ve bebeklerindir, bu kadar basit aslinda, tartisacak bisey yok.
Şu goruntuden utanmayan insan degildir.Eki Görüntüle 2286501
Biz de eşimle giriyoruz ama boşsa tabi. Benim ufaklığın altını tek değiştirmek çok zor.Acaba avm fantezisi mi yapıyorlardı cinsel anlamda? :)
mağaza da masum masum gezerken geldi pat arkadan yedi beni ablanın biri, döndüm özür falan bekliyorum , neden orda duruyorsunuz görmüyor musunuz!!! dedi, arkamda gözümün olmamasına ilk defa o gün üzüldümBebek arabalı insanlar için de ehliyet lazım bence. Bazen yan yana iki araba denk geliyoruz, oouuuvv zannedersin formula 1 pistindeyiz. Birbirimizin önüne kırmalar, yandan yandan dokundurtmalar, yoldan çıkarmaya çalışmalar... Şaka bir yana, bebek arabası terörüne sadece bebek arabası olmayanlar maruz kalmıyor. Başlık çocuklu insanlar ve çocuksuz insanlar olarak iki kutba bölünmek üzere de, en azından şu acı hepimizin acısı. Biz bebek arabalı insanlara da çarpıyorlar. Lütfen birleşelim.