Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmak icin cok erken. Gebelik olabilmesi icin yumurtlama gunlerinde iliski gerekiyor. Adet biter bitmez girilen ilişkiden hamile kalanı hiç duymadım ben.Merhabalar 6 gün önce adetim bittiğinde eşimle ilişkiye girdik bugün test yaptım negatif çıktı acaba test için biraz daha beklemelimiyim yoksa test doğru çıktıda gerçekten gebelik yok mu cevap verirseniz çok sevinirim..
Adet sonrası hemen arkasından ilişkiye girip gebelik elde etmek zaten zor ..genelde yumurtlama günleri takip edilip değerlendirilir..test içinde beklenen adetin gecikmesi beklenir yada yeni adet gününüze iki üç gün kala bazı erken gebelik testleri doğru sonuç verir..Merhabalar 6 gün önce adetim bittiğinde eşimle ilişkiye girdik bugün test yaptım negatif çıktı acaba test için biraz daha beklemelimiyim yoksa test doğru çıktıda gerçekten gebelik yok mu cevap verirseniz çok sevinirim..
Bilgileriniz için çok teşekkür ederimAdet sonrası hemen arkasından ilişkiye girip gebelik elde etmek zaten zor ..genelde yumurtlama günleri takip edilip değerlendirilir..test içinde beklenen adetin gecikmesi beklenir yada yeni adet gününüze iki üç gün kala bazı erken gebelik testleri doğru sonuç verir..
Hayırlısı olur insallahBilgileriniz için çok teşekkür ederim![]()
Kız bu ne aceleceMerhabalar 6 gün önce adetim bittiğinde eşimle ilişkiye girdik bugün test yaptım negatif çıktı acaba test için biraz daha beklemelimiyim yoksa test doğru çıktıda gerçekten gebelik yok mu cevap verirseniz çok sevinirim..
Merhabalar 6 gün önce adetim bittiğinde eşimle ilişkiye girdik bugün test yaptım negatif çıktı acaba test için biraz daha beklemelimiyim yoksa test doğru çıktıda gerçekten gebelik yok mu cevap verirseniz çok sevinirim..
o kadar erken öğrenmeniz imkansızın da ötesindeMerhabalar 6 gün önce adetim bittiğinde eşimle ilişkiye girdik bugün test yaptım negatif çıktı acaba test için biraz daha beklemelimiyim yoksa test doğru çıktıda gerçekten gebelik yok mu cevap verirseniz çok sevinirim..
Evet biraz acele ve sabırsızlık oldu fakat ben doktorlarin açıklaması bile yokken 3 aylık gebeligimde bebeğimi kaybettim o yüzden biraz acele ettim ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKız bu ne acelecebekle tabi negatif olur öbür adet gününü bekle çok erken yapmışsın daha yumurtlama gününü göreceksin o zamana kadar ve ondan sonrası da yap ki adete 1 haft kala çalışmalara devam et Rabb'im hayırlısı la verir ins
![]()
Çok geçmiş olsun canım başın sağ olsun ins tekrar hamile kalırsınEvet biraz acele ve sabırsızlık oldu fakat ben doktorlarin açıklaması bile yokken 3 aylık gebeligimde bebeğimi kaybettim o yüzden biraz acele ettim ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Zaman olarak yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilirsiniz orada doğru zamanlama ama test yapmak için çok yanlış zamandasınızMerhabalar 6 gün önce adetim bittiğinde eşimle ilişkiye girdik bugün test yaptım negatif çıktı acaba test için biraz daha beklemelimiyim yoksa test doğru çıktıda gerçekten gebelik yok mu cevap verirseniz çok sevinirim..
Amin inşallahÇok geçmiş olsun canım başın sağ olsun ins tekrar hamile kalırsın![]()