Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa ben de bir şey danışmak istedim. Dert sayılır mı bilmem ama kendimce kafama taktığım bir sorunum var. 1.5 yıllık evliyim, 24 yaşındayım. Özel bir şirkette çalışıyorum. Sorunum şu ki eşim bebek istiyor. Aslında ben de düşüyorum bu aralar ama kayınvalidem bebek olunca yardımcı olmak maksadıyla(!) bizim evde yaşayacakmış. Sözde geçici birşey ama öyle olduğunu sanmıyorum planlarının. Şimdiden konuşulmaya başladı bu. Hatta hamile kalırsam yardıma geleceğini söylüyor. Kayınvalidem genç de değil. Bakabileceğini hiç düşünmüyorum. Kendi işini zar zor görüyor. Temizliği vs. bırakın yemekle zor uğraşıyor. Tabiki bana gelip temizlik vs yapmasını beklemiyorum. Mesela ben eşimle konuşunca bebek olursa bakıcı zor iş falan dedim. Bir süre işten ayrılırım, bakıcıyı tanıyana kadar dedim. Yok dedi o zaman annem gelir, kardeşim gelir bakar merak etme, hem bakıcı hem onlar olur dedi. Kv yanında bekar görümcem de var benden büyük. Şimdi bu konu benim içimi kemiriyor. Sırf bu yüzden bebek fikrinden uzaklaştım. Bunu farkediyor, farkedince de kızıyor. Bu sebepten olduğunu biliyor. Babam yok ne olacak beraber yaşasak diyor. Zaten gel desem hemen gelirler kv ve görümce. Şimdi soruyorum siz aynı durumda olsanız ne yaparsınız? Sırf onlar gelmesin diye bebeği erteler misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese..