Bebek yapmaya karar verdik

ciniviz_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
148
43
123
37
Arkadaşlar eşimle bebek yapmaya karar verdik çok sabırsızlanıyorum korkularim var ya olmazsa diye :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar eşimle bebek yapmaya karar verdik çok sabırsızlanıyorum korkularim var ya olmazsa diye :/

Hayirlisiyla olur insallah :) bizde gecen ay bir denemeden sonra kimyasalla sonuclandi 1 sene erteledik. Doktora gittin mi hic kadin doguma?

İyi düşün iyi olsun canım. Hamile halimle duamı edeyim:) Rabbim hayırlısıyla hayırlı bir evlat versin inşaAllah. Nedendir bilmem gerçekten çok içimden gelerek dua ettim. Hamilelik hissiyatı olabilir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy allah bin kere razi olsun kadir gecesi günü rabbim duani duyar insallah ki senin duan daha kolay kabul olur tatlim alah sag salim kucagina almayi nasip eder insallahhh

Hayirlisiyla olur insallah :) bizde gecen ay bir denemeden sonra kimyasalla sonuclandi 1 sene erteledik. Doktora gittin mi hic kadin doguma?

Hic dra gitmedim bu konuda canim nasil kimyasalla sonuclandi anlamadim bu konularda ck cahilim k.bakma tatlim bana daha da acarak anlatirmisin sana ricam

biz 1 yıldır bekliyoruz inşşallah oda sizi bekletmeden gelmeye karar vermiştir :)

İnşallah allah sizede tez zamanda versin canim

Hic dra gitmedim bu konuda canim nasil kimyasalla sonuclandi anlamadim bu konularda ck cahilim k.bakma tatlim bana daha da acarak anlatirmisin sana ricam

Iste adetim gecikti kan tahlili yaptirdim 17 cikti iki gun sonra yine yaptirdim 15 cikti dr dusuk yapiyosun dedi akşamınaa adet oldum ama kadin dogum dr elisa testleri istiyo onlari mutlaka yaptir rubella toxoplazma cmv filan

Yeni oldu korunmadan iliskiye girmemiz adet dönemime kadar beklesemmi yoksa hemen gideyimmi kadin doğuma alttan hic muane olmafim muane derse korkuyorum cekiniyorum da :/ Allah sifalar versn

Bende alttan ilkkez oldum smear testi aldı zaten kan aliyo baska bisi yok istemezsen baktirmazsin ama elisa testleriji yaptir mutlaka tedbir bizden tevekkül allahtan demisler :)

Cnm lutfen banada dua et hamile kalayim. Madem hamilesin bu kadir gecesinde belki kabul olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Arkadaşım bu mübarek gecede biZleri unutma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karar verdik ve artik korunmuyoruz. Ne yapmam lazim suan

Canim öncelikle bu dusunceyi at kafandan olmazsa fln diye stres en buyuk düşman unutma.sen simdi hemen bi dr git alttan muayeneden kikuyorum fln unut bunlari esinle iliskiye girioz kuzum muayenedede hic bise yokdr zaten sana diyicen soyle soyle die ilac kullanma korunmuyorken hamile kalirsin anlamazsin ilac zarar verir cunku.iliskiye gelince 1 gun ara 1 gun iliski yafa iki gun ara fazlasi olmasin bu kadar stres yok unutma sağlıkla gelsin bebisin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…