Bebek yapma karari

Kız Allah seni yap gitsinnn kv anca konuşsun dursun cevabını yapıştır ağzına. Hiççç gelemem öyle kvlere. Belki benimki iyi ondandır. Eşine de söyle tavrını korusun

Zona önemli bir hastalık kendinizi bu şekilde strese sokarak tekrar bu hastalığa yakalanmayın. Bu hastalığın 2.Si daha riskli diye biliyorum.

Ay bizim bir tanıdık böyle..demek ki yaşla beraber de akıllanmıyorlar. Dağa taşa tripli, küs.

benzer seyler yasadım. ama onun yüzünden çocuğu ertelemedim.onun yüzünden eşimin benle ayrılmayacağını biliyorum her olayda da sen haklısın dedi yanımda durdu. ama şu bir gerçek gelir torununu görmeye. ben de goruşmuyorum artık . dogumdan sonra da gelirse yatak odamdan cıkmayı onlara hizmet etmeyi düşünmüyorum .diger iki çocugumda nerdeyse lohusayken hizmet ettim ne salakmışım diyorum.sorun cıkmasın diye ugrastım ama hep cıkardılar .çünkü kötüler. eşim de kabul edip tamam demek zorunda artık bana. gelsin görsün torununu çeksin gitsin kafasındayım artık. eşim kendisi gidip geliyor 3. tür. şimdi de niye gelmiyor diye beni soruyolarmış. şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…