Bebek yapma karari

Oğluna bunu boşa diyen birini evinizde yatılı ağırlamak zorunda değilsiniz, torun görmeye gelmek isterse eşiniz evinize yakın bir otelde oda tutsun ve misafir gibi gelip torununu sevip gitsin.. Hasta edecek kadar üzmüş sizi

Kendi kiziyla bile 5 yil kus kalmis, siz 1.5 yildir gorusmuyormussunuz. Soylemeseniz olmaz mi?
Esim üzülür anne babası görsün ister. Kalbini biliyorum. Onu da üzmek asla istemem. O iyi bir eş.
Annesi ile konular için konuştuğum zaman "küsüp de ölürse vicdan azabı çekerim diye görüşüyorum. Yoksa ben de farkındayım" diyor.

Eşiniz burda etkili olan olacak. İki günü de eziyete döndürme ihtimali var, eşinize erken gönder derseniz gönderir mi mesela? Yoksa alttan al mı der. Lohusalıkta normalde takılmadığınıza takılırsınız.

Bu sorunun cevabı şu an gönderir diyorum ama onun o zamanki psikolojik durumu ne olur? Bebekli hayat vs o da gergin olacaktir

Aynı dert bende de var. Kaynanayla aram iyi değil hiç sevmiyorum. Sevmeyeceğim rahatsız oluyorum aşırı arsız ve yüzsüz. Eşim annesinden ayrı büyümüş pek iletişimleri yoktu. Tartıştık sürekli şaka olarak laf sokar. Evine gelir ben daha onun doğru düzgün 1 sofrasına oturmuş değilim 5 yıldır buna rağmen yaptığın yemeği eleştirir. Sonra öğren diyeeee ay ben kötü niyetle demediiiim ayyy sen çok alıngaaaansıııınnnn der. Evime öyle kafasına göre gelemez artık. Açık açık eşim söyledi huzur bırakmayacaksan ağzını tutmayacaksan gelme diye küstü sanıyordum geçen aradı geleyim dedi. Öyle bi yüzsüzlük var ilk hamileliğimde düşük yaşadım denize girdin vs dedi. Ya sabır dedim. Şimdi daha bilmiyor ama biliyorum torunu bahane edecek görmek isteyecek. Böyle onlar kızıyla kedi köpek dalaşır birbirlerine küfür edip dururlar. 1 gün sonra barışırlar. Diğer gelini de sürekli azarlar. Gelini ona rağmen gider kaynanaya temizlik yapar. Benden de onu bekliyor. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor boşanmayı bile düşündürtüyor. Umarım doğum olunca yumuşamam yüz vermem. Bir de başka torunu da olmayacak muhtemelen tek torun olacak. Dolmuşum

Beni gece vakti uykumdan uyandırıp kovan kadın evime giremez.Cok acımasızca gelebilir ama o kadın kötü saf kötü, ne bana ne bebeğe faydası olur. İnatla annem gelsin diyen adama çocuk yapmam.Babaniz aynı şeyi eşinize yapsa sonuç ne olurdu????

Bu sorunun cevabı şu an gönderir diyorum ama onun o zamanki psikolojik durumu ne olur? Bebekli hayat vs o da gergin olacaktir

Onun siz lohusayken tek görevi sizin iyiliğiniz. Sizinde bebek. Lohusayken eşime neler ettim adam off bile demedi. Ki ben sakin o gergin taraftır. Ben ne zaman sakinleştim o özüne döndü. Yani sizi alttan almalı bunu unutmayın. Bana kayınvalideniz gelmez gibi geldi bu arada. Sizinle konuşmuyor diye.

Yani kv ye göre çocuk kararı ertelenmez. Eşinizin tavrı önemli burada. Ayrıca lohusalıkta da ziyaret etmek zorunda değil sonrasında gelebilir, düzeniniz iyi kötü oturunca.

Bende evliliğimin başından beri kaynanamdan çok çekiyorum çocuk olunca da başıma geleceklerden yüzde yüz emindim. Hiçbir tahminimde yanılmadım. Üstelik benim ailem farklı bir ilde ben memleketimi bırakıp başka bir ile yerleştim (sadece eşimin ailesi akrabaları var benim kimsem yok.) Senaryoyu az çok tahmin ediyorsanız bence öyle de oluyor ya. Yine de Allah kerim siz niyetinizi bozmayın çocuk sahibi olmak dünyanın en güzeli şeyi.

Dolmussunuz hakikaten.
Eşimle tanıştım zaman da annesi ile konuşmuyordu. Benden ayrı 3 farklı konudan küstü barıştılar. Değişik bir aile yapıları var.
Benden uzak dursun başka bir isteğim yok

Dolmussunuz hakikaten.
Eşimle tanıştım zaman da annesi ile konuşmuyordu. Benden ayrı 3 farklı konudan küstü barıştılar. Değişik bir aile yapıları var.
Benden uzak dursun başka bir isteğim yok
KUsura bakmayın konuyu sabote ettiysem bu mesafe işi bu ailelerde zor. İlla kanlı bıçaklı olmak gerekiyor. Uzak şehirde mi

Evet dümdüz kötü. Bunun farkındayım.
Zamaninda esime de annen kotu birisi demiştim.
Babam bir daha yüzümü göremezdi. Eşime laf ettirmem
Ben realist bir insanım eşim daha geleneksel değerler ile büyümüş ve ona inanmış bir adam. Ki bilirsiniz Türk erkekleri ilginç bir şekilde annelerini fazlaca seviyor. İnatla gelsin demedi. Geçtiğimiz ay bi gelmeye çalıştı kaynanam hayır dedim tamam dedi eşim. Uzatmadı.

Eşim de geçen gün ailem çirkef diye çocuk mu yapmayacağız dedi

Bebek olunca,eşiniz size yapılanı unutacak vicdan yaptıracak annem gelsin diyecek ve bu kadın sizin lohusalığinin üstüne kabus gibi çökecek.Esiniz tavır koymayi bilmeyen biri bu işin sonu iyi değil.Net olun sınırları şimdiden çizin.Görmek isterlerse hastaneye gelsinler evime istemem deyin

Burda önemli nokta eşiniz sizi savunuyor mu arkanızda mi ? Beş senedir kızıyla küs olup aramayan insan sizinle de sorunu olduğu için gelmeyecek belki. Eşinizin tutumu önemli lohusalıkta kabul etmesin yada onlar gelecek olduğunda aileniz oradaysa siz onlarda kalın gorusmeyin.

Siz su an hamile misiniz?

Ben sorun görmüyorum, kocan ibiş degil ki gereken tepkiyi koymuş. Boşuna endişeleniyorsun bana kalırsa patlatın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…