Evett havalarda serinledii sıkı sıkı giyinsin artık aşıyla ilgiki birsey attım canım kacırdin galibaPesinden kosmaya raziyim boynumun acisi bana yetiyoor
Havalarda serinlede iyici.
Küçükken öyleydi popo havalardaydi yüzüstü yatmaktan nefret ediyor o nedenle öğretemiyoruz tam donmeyi
Evett havalarda serinledii sıkı sıkı giyinsin artık aşıyla ilgiki birsey attım canım kacırdin galiba
Ay evet kuzum surekli reklam cikiyor bazen kacirabiliyorumm simdi gordum asi takvimini atmissiniz tesekkur ederim
BAzi anneler ozel asilara dicak bakiyorken bazilari bakmiyor .
Evetttt ama olmasada olmazz aşı siz iyi yapıyorsunuzz sonuçta saglık iyi olmasa doktorlar hemşireler küçücük bebeğe nasıl önersinler yapsınlarAy evet kuzum surekli reklam cikiyor bazen kacirabiliyorumm simdi gordum asi takvimini atmissiniz tesekkur ederim
BAzi anneler ozel asilara dicak bakiyorken bazilari bakmiyor .
Belki tuhaf gelicek ama ben bebegimin bir ayindan sonra surekli yuz ustu yatirdim hala da yuz ustu yatiriyorumsirt ustune gecerken ayvayi yidim
Hee kızz demekki sevemedii o uyku pozisyonunuBen de istedim öyle uyuyabilmesini ama sevmedi
Bitanemm canum parem sağollKuzum yavrum hayırlı olsun topigin
❤
Naptın getirdinmi doktora ?
Götürdüm doktora tabiki..Cöźüm bile araamayabilir zaten kendi geçiremez o bıngıldağı busefer çocuk için geç kalırr umarım getirmiştir doktora
sorulmamakla ne alakası var ?Götürdüm doktora tabiki..
Aman bu forumlarda da bisey sorulmuyor!!!
Arkadas 2021 temmuz annelerine de yazmisti, ben de doktora götürmesini tavsiye ettim ama sanırım doktora götürmek yerine burda çözmeye çalışıyor.Kafandan kuruntu yapmak?sorulmamakla ne alakası var ?
biz ne bilelimki canım kendin kafandan kuruntu yapıp sinirlenmene gerek yok
sebebi ne pekii inşallah kötü birşey yoktur
Anında doktora götürmeyi ben de bilirim merak etmeyin!
Ama insan önce bi ne olduğunu anlamaya çalışıyordur belki.Her durumda doktora koşan bi anne olmak istemiyorumdur belki...Neysee