Naptın getirdinmi doktora ?Gördüm canım.. Netten de görmüştüm.Ama sorumun cevabı bu değil.
Arka bıngıldağında çökük var.Neden olmuş bu?Erken kapandığı anlamına mı geliyor?
Arkadas 2021 temmuz annelerine de yazmisti, ben de doktora götürmesini tavsiye ettim ama sanırım doktora götürmek yerine burda çözmeye çalışıyor.Naptın getirdinmi doktora ?
Cöźüm bile araamayabilir zaten kendi geçiremez o bıngıldağı busefer çocuk için geç kalırr umarım getirmiştir doktoraArkadas 2021 temmuz annelerine de yazmisti, ben de doktora götürmesini tavsiye ettim ama sanırım doktora götürmek yerine burda çözmeye çalışıyor.
Kuzu ben kimseye demedim kendiliginden gören olur diyeYa ben bu topiği niye yeni görüyorum
Ya ama çok güzel olmuş. Ben bilmiyodum mesela senin mesleğiniKuzu ben kimseye demedim kendiliginden gören olur diye
Yaaa hahahaha yerim seniiii güzel oldu dimiiYa ama çok güzel olmuş. Ben bilmiyodum mesela senin mesleğinizeytinle ilgili bişey olursa kafanı patlatana kadar soru yapmuruna tutarım seni artık
Uyudu uyanınca öperimYaaa hahahaha yerim seniiii güzel oldu dimii
Paylaşıyorum aklıma gelince
Tamamm hazırımmmmm
Zeytinimide öp beniim içiinn❤❤
Benim zeytin biberonu da memeyi de 5. Ayda bıraktı
Abovvvvv vallahamıı ama daha yeni bitirdim açıktan belki ondan dır yeni açıyorumUyudu uyanınca öperimkız ben seni bundan 5 ay önce tanısaydım seni var ya engellerdin brni
Çok güzell gercekten normalde 2 yaşına kadar dı ya erkende konuşur o zamanBenim zeytin biberonu da memeyi de 5. Ayda bıraktı
İnşallah tam bir yaş bir aylıkta da yürüdüÇok güzell gercekten normalde 2 yaşına kadar dı ya erkende konuşur o zaman
Oohh yerimm onu benn uykulu sıpaaaİnşallah tam bir yaş bir aylıkta da yürüdü