Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Tutturuyorum kuzu 2 gündür alıyo amaa açken aliyo tokken milklemeyy😀😀
😅bak ya minnacık boylarıyla nasıl biliyorlar . Kanguru veya sling kullanıon mu ya ilk kızımdan kangurum vardı sevmedi hiç satmıştık. Şimdi alsam mı tekrar bilemedim

• Komik
Reactions: Jou
😅bak ya minnacık boylarıyla nasıl biliyorlar . Kanguru veya sling kullanıon mu ya ilk kızımdan kangurum vardı sevmedi hiç satmıştık. Şimdi alsam mı tekrar bilemedim
Aaaaa biz aldık kanguru ama 3aydan sonraymış meğer oturttu eşim çok ağladı sevemedi ama bacaklari olmadı ondan umuyorumm inşaallahh sever e bebekten aldım anakucağı salıncağıda hiç sevmemişti zamanla sevdii daha çok küçük birşey anlamıyorr olsa kanguru evde rahat rahat iş ederim o derece yani

Aaaaa biz aldık kanguru ama 3aydan sonraymış meğer oturttu eşim çok ağladı sevemedi ama bacaklari olmadı ondan umuyorumm inşaallahh sever e bebekten aldım anakucağı salıncağıda hiç sevmemişti zamanla sevdii daha çok küçük birşey anlamıyorr olsa kanguru evde rahat rahat iş ederim o derece yani
Bu aylarda sling daha rahat büyüdükçe kanguru canım. Salıncağı bizimki de sevmiyo ya. Halbuki sevse tüm gün koy ona Tıngıroğlu mıngır sallansın dimi 😅🤣🙈

• Komik
Reactions: Jou
Niye acaba ya rahat edemiyorlar bnce 🙄. Bu arada kimseden ses yok herkes bebe mücadelesinde 😅🙈
Kuzu bu topik bebek ve gelisim topiği oyuzden kimse olmuyo pek sen haziran anneye karıştırdın galiba 🤭reflü yatagı aslında gece cok guzel uyuyo gunduz boyle ediyo

Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 MC06 MC06 M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls pufimo pufimo icefrezya icefrezya Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly D Deryat EddaHayaL EddaHayaL mutebessimm mutebessimm
scblog scblog alas67 alas67 pufimo pufimo sempatik_kiz sempatik_kiz lego lego
turkish-americano turkish-americano Aysen012 Aysen012 Boncuk000 Boncuk000 leylav leylav
E Eylul9921 BHCMELEK BHCMELEK

Screenshot_20220720-151428_Opera.jpg

X