- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
O zmn nazlanıyor kuzum alışmış seni emzik yapıyo . Sen ona emzik tutturYok canım gaz sorunumuz yokpek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zmn nazlanıyor kuzum alışmış seni emzik yapıyo . Sen ona emzik tutturYok canım gaz sorunumuz yokpek
Tutturuyorum kuzu 2 gündür alıyo amaa açken aliyo tokken milklemeyyO zmn nazlanıyor kuzum alışmış seni emzik yapıyo . Sen ona emzik tuttur
bak ya minnacık boylarıyla nasıl biliyorlar . Kanguru veya sling kullanıon mu ya ilk kızımdan kangurum vardı sevmedi hiç satmıştık. Şimdi alsam mı tekrar bilemedimTutturuyorum kuzu 2 gündür alıyo amaa açken aliyo tokken milklemeyy
Aaaaa biz aldık kanguru ama 3aydan sonraymış meğer oturttu eşim çok ağladı sevemedi ama bacaklari olmadı ondan umuyorumm inşaallahh sever e bebekten aldım anakucağı salıncağıda hiç sevmemişti zamanla sevdii daha çok küçük birşey anlamıyorr olsa kanguru evde rahat rahat iş ederim o derece yanibak ya minnacık boylarıyla nasıl biliyorlar . Kanguru veya sling kullanıon mu ya ilk kızımdan kangurum vardı sevmedi hiç satmıştık. Şimdi alsam mı tekrar bilemedim
Bu aylarda sling daha rahat büyüdükçe kanguru canım. Salıncağı bizimki de sevmiyo ya. Halbuki sevse tüm gün koy ona Tıngıroğlu mıngır sallansın dimiAaaaa biz aldık kanguru ama 3aydan sonraymış meğer oturttu eşim çok ağladı sevemedi ama bacaklari olmadı ondan umuyorumm inşaallahh sever e bebekten aldım anakucağı salıncağıda hiç sevmemişti zamanla sevdii daha çok küçük birşey anlamıyorr olsa kanguru evde rahat rahat iş ederim o derece yani
Ayyy evettt durmuyo 10 dk enfazlaaBu aylarda sling daha rahat büyüdükçe kanguru canım. Salıncağı bizimki de sevmiyo ya. Halbuki sevse tüm gün koy ona Tıngıroğlu mıngır sallansın dimi
Niye acaba ya rahat edemiyorlar bnce . Bu arada kimseden ses yok herkes bebe mücadelesindeAyyy evettt durmuyo 10 dk enfazlaa
Kuzu bu topik bebek ve gelisim topiği oyuzden kimse olmuyo pek sen haziran anneye karıştırdın galiba reflü yatagı aslında gece cok guzel uyuyo gunduz boyle ediyoNiye acaba ya rahat edemiyorlar bnce . Bu arada kimseden ses yok herkes bebe mücadelesinde
Kız haziran annelerine alalım seniNiye acaba ya rahat edemiyorlar bnce . Bu arada kimseden ses yok herkes bebe mücadelesinde
Yok kuzum farkındayım o grup değil de yine de çok sessiz geldiKuzu bu topik bebek ve gelisim topiği oyuzden kimse olmuyo pek sen haziran anneye karıştırdın galiba reflü yatagı aslında gece cok guzel uyuyo gunduz boyle ediyo
E bn orda değil miydim zaten kafam karıştııı. Bnm kız 31mayısta doğdu grupta olmam caiz midirKız haziran annelerine alalım seni
Evett kimse uğramay pek burayaYok kuzum farkındayım o grup değil de yine de çok sessiz geldi
Bizbize takılırız yaw nolcakEvett kimse uğramay pek buraya
Ahahaha ben napiyim ya topik benim 28 mayısta doğdu bebeE bn orda değil miydim zaten kafam karıştııı. Bnm kız 31mayısta doğdu grupta olmam caiz midir
Bende temmuzda doğuracakken mayısta doğurdumAhahaha ben napiyim ya topik benim 28 mayısta doğdu bebe
Seninki temelli bi alemBende temmuzda doğuracakken mayısta doğurdum
Yaaa yeriiimmmmBizbize takılırız yaw nolcak
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921 BHCMELEK
Eki Görüntüle 3100162