Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Detaylıda öğrenmiştim. Devlet hastanesindeki doktor göremiyo galiba bisey demedi şuan ne durumda bilmiyorum ama bişey olmaz bebeklerin %50si öyle doğuyolar felan demisti ondan biraz rahatım
Evet bende demiştim ya instada bi doktorda demişti nefes alıp vermedikleri için sorun olmaz diye

Akrobat ve futbolcu 😄
Bazen öyle bir tekme atıyor ki bağırmamak için zor tutuyorum kendimi o an. Akrobat gibi de ilginç şekillere sokuyor karnımı dışarıdan görünmesin diye saklama cabalarına giriyorum mecburen🤭
Ahahahah kızzz okadar nasıl belli oluyo aslinda erken değilmi🥲

Ahahahah kızzz okadar nasıl belli oluyo aslinda erken değilmi🥲
Benim karnım çok erken çıkıyor canım şu an bile fazlaca büyük ve sivri. Dışarıdan bakan görebilir çok net belli oluyor hareket edince 😁

• Muhteşem
Reactions: Jou
Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 MC06 MC06 M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls pufimo pufimo icefrezya icefrezya Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly D Deryat EddaHayaL EddaHayaL mutebessimm mutebessimm
scblog scblog alas67 alas67 pufimo pufimo sempatik_kiz sempatik_kiz lego lego
turkish-americano turkish-americano Aysen012 Aysen012 Boncuk000 Boncuk000 leylav leylav
E Eylul9921 yoncambenim yoncambenim Anteplililili Anteplililili
BHCMELEK BHCMELEK

Screenshot_20220702-105559_Instagram.jpg

X