Eki Görüntüle 3014825
Madammor @sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @Catlak-kurabiye @MC06 @Pambikpiremses M -Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @diaymonds @cherry_baby Hayalperestasya @Nurhafsa @Sena_ @Esra1648 @Keira- @Sade frappe @Samanthawho @hoppala @tupaaaaa Dreamgirls @pufimo @icefrezya Hubble-Bubble @nilozgul @Gugubi @bebeklerr @Bonncuk @My-little-bird @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
@Warrior Women @baldan_madam
@Sade frappe @Gugubi @sydrmkn @Allfa @Maybelater
@Krglhly
Hayırlı kandiller canım
Aynen öyle minik mucizelerimiz bizimSen de benim gibi diyosun benim içinde mucizee
Hayırlı kandiller herkeseEki Görüntüle 3014825
Madammor @sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @Catlak-kurabiye @MC06 @Pambikpiremses M -Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @diaymonds @cherry_baby Hayalperestasya @Nurhafsa @Sena_ @Esra1648 @Keira- @Sade frappe @Samanthawho @hoppala @tupaaaaa Dreamgirls @pufimo @icefrezya Hubble-Bubble @nilozgul @Gugubi @bebeklerr @Bonncuk @My-little-bird @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
@Krglhly
EveettAynen öyle minik mucizelerimiz bizim
Hayırlı kandiller herkese
HAYIRLI KANDİLLER KIZLAREki Görüntüle 3014825
@Krglhly
GüzeluummmElçommm
Amin bitanemHAYIRLI KANDİLLER KIZLARDUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH
Ooyy kuzucum 25.haftaya gelmissinGüzeluummm
Heee kuzuu 25 haftadan gün alıyorum 24.1 bugünOoyy kuzucum 25.haftaya gelmissin
Ooo daha güp güp oynatacak içini benimki çok tepişiyor bi vuruyo icim oynuyoHeee kuzuu 25 haftadan gün alıyorum 24.1 bugünve bizim paçidahada durmadı içinde yüzdü gibii
Ayyy vallahaa haftaya daha iyi görecem o zamann hahahaha sıpaa yaa durmayda haa bugece de pek uyuyamadım uyutmayda anasını hele bi doğsun bende onu uyutmayacamOoo daha güp güp oynatacak içini benimki çok tepişiyor bi vuruyo icim oynuyo
O seni uyutmayacak zaten merak etmeAyyy vallahaa haftaya daha iyi görecem o zamann hahahaha sıpaa yaa durmayda haa bugece de pek uyuyamadım uyutmayda anasını hele bi doğsun bende onu uyutmayacam
Hahahahah uykular daha bitti artık diyosun yaniiiO seni uyutmayacak zaten merak etmeOoyy büyüsün kuzucuk
Deliksiz uykular bitti desek daha dogru olurHahahahah uykular daha bitti artık diyosun yaniii
Abovvvv uyku vallahaa arayacak oldummDeliksiz uykular bitti desek daha dogru olur
Amiin canımmHerkese hayırlı kandiller.. sağlıcakla mutlulukla inşallah
Şimdiden bol bol uyu her firsattaAbovvvv uyku vallahaa arayacak oldumm
Gündüz uyusam haböyle oluyommŞimdiden bol bol uyu her firsatta