Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Yaa karar veremiyorum malesef kapı süsünü yaptım isim kısmı boş duruyor ultrasonda eli yüzü biraz daha belirginleşsin belki fotoğrafına bakıp içimden birisini koymak gelir diye düşünüyorum
Güzell iyi fikirmiş oda kapısüsü senki yaptınn ne iyi etmişsin bende kasnak yapıyorum oda süsü için

Güzell iyi fikirmiş oda kapısüsü senki yaptınn ne iyi etmişsin bende kasnak yapıyorum oda süsü için
Evet kasnağa ben de başlıycam yakında, bebek defteri yapmayı düşünüyorum, defterin dışını yaptığım kasnakla kaplayacağım bakalım

Reactions: Jou
Sende beceriklisin el işlere
Bak ilki kapı süsüm, ikinci fotoğraftaki bebek arabası için, 3.cü de dönence için, dönenceyi bitirtim ama bitmiş halini çekmemişim

Eklentiler

• 20220221_163833.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 20220202_174352.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20220201_132646.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 29
Bak ilki kapı süsüm, ikinci fotoğraftaki bebek arabası için, 3.cü de dönence için, dönenceyi bitirtim ama bitmiş halini çekmemişim
Aayyy kızzz çok güzellerr ben bunlara geçmedim daha bidee aboovv vallahii ellerine sağlık bayıldımmm

Yaa karar veremiyorum malesef kapı süsünü yaptım isim kısmı boş duruyor ultrasonda eli yüzü biraz daha belirginleşsin belki fotoğrafına bakıp içimden birisini koymak gelir diye düşünüyorum
Bi anda tamam bu diyorsun ya. Bende inci inci diyordum sonra bi anda Ahsen e döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…