- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
Ben odun olabilirim sende gene var bak bulmuşsunArada kuşum diyorum ben de sürekli yok valla odun muyuz neyiz
Minik pandam olsun o zamanBull bitaneeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben odun olabilirim sende gene var bak bulmuşsunArada kuşum diyorum ben de sürekli yok valla odun muyuz neyiz
Minik pandam olsun o zamanBull bitaneeeeee
Hahaha tamammBen odun olabilirim sende gene var bak bulmuşsun
Minik pandam olsun o zaman
YaaaOlur bak demedi deme ablam eniştemin sakarlığından yakınır hamileyken dedi durdu yeğenim sakar valla düz yolda yürürken düşüyor
Benimde belli bi lakabım yok bebiş diyorum ama minik mucizemiz bizim mucizem diyorum onaLakabı ne koydunuz
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 Catlak-kurabiye MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler diaymonds cherry_baby @Hayalperestasya N Nurhafsa Sena_ Esra1648 Keira- Sade frappe Samanthawho H hoppala tupaaaaa Dreamgirls pufimo icefrezya Hubble-Bubble EzgininAnnesi Gugubi @Balkiz94 B bebeklerr B Bonncuk My-little-bird Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family
W Warrior Women baldan_madam
Sade frappe Gugubi
Eki Görüntüle 3014218
Bebişim, oğluşum, bızdık genelde böyle sesleniyorumLakabı ne koydunuz
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 Catlak-kurabiye MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler diaymonds cherry_baby @Hayalperestasya N Nurhafsa Sena_ Esra1648 Keira- Sade frappe Samanthawho H hoppala tupaaaaa Dreamgirls pufimo icefrezya Hubble-Bubble EzgininAnnesi Gugubi @Balkiz94 B bebeklerr B Bonncuk My-little-bird Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family
Sade frappe Gugubi
Eki Görüntüle 3014218
Sen de benim gibi diyosun benim içinde mucizeeBenimde belli bi lakabım yok bebiş diyorum ama minik mucizemiz bizim mucizem diyorum ona
Ooyyy yesun annesiiiiBebişim, oğluşum, bızdık genelde böyle sesleniyorum
Öykü daha güzell geldi bana diyişi bile güzell
Yaa karar veremiyorum malesef kapı süsünü yaptım isim kısmı boş duruyor ultrasonda eli yüzü biraz daha belirginleşsin belki fotoğrafına bakıp içimden birisini koymak gelir diye düşünüyorumBence Doğa
Güzell iyi fikirmiş oda kapısüsü senki yaptınn ne iyi etmişsin bende kasnak yapıyorum oda süsü içinYaa karar veremiyorum malesef kapı süsünü yaptım isim kısmı boş duruyor ultrasonda eli yüzü biraz daha belirginleşsin belki fotoğrafına bakıp içimden birisini koymak gelir diye düşünüyorum
Evet kasnağa ben de başlıycam yakında, bebek defteri yapmayı düşünüyorum, defterin dışını yaptığım kasnakla kaplayacağım bakalımGüzell iyi fikirmiş oda kapısüsü senki yaptınn ne iyi etmişsin bende kasnak yapıyorum oda süsü için
Sende beceriklisin el işlereEvet kasnağa ben de başlıycam yakında, bebek defteri yapmayı düşünüyorum, defterin dışını yaptığım kasnakla kaplayacağım bakalım
Bak ilki kapı süsüm, ikinci fotoğraftaki bebek arabası için, 3.cü de dönence için, dönenceyi bitirtim ama bitmiş halini çekmemişimSende beceriklisin el işlere
Aayyy kızzz çok güzellerr ben bunlara geçmedim daha bidee aboovv vallahii ellerine sağlık bayıldımmmBak ilki kapı süsüm, ikinci fotoğraftaki bebek arabası için, 3.cü de dönence için, dönenceyi bitirtim ama bitmiş halini çekmemişim
Bi anda tamam bu diyorsun ya. Bende inci inci diyordum sonra bi anda Ahsen e döndükYaa karar veremiyorum malesef kapı süsünü yaptım isim kısmı boş duruyor ultrasonda eli yüzü biraz daha belirginleşsin belki fotoğrafına bakıp içimden birisini koymak gelir diye düşünüyorum
Çok güzellerBak ilki kapı süsüm, ikinci fotoğraftaki bebek arabası için, 3.cü de dönence için, dönenceyi bitirtim ama bitmiş halini çekmemişim
Aayyy kızzz çok güzellerr ben bunlara geçmedim daha bidee aboovv vallahii ellerine sağlık bayıldımmm
Çok teşekkürlerÇok güzeller
Hayırlı kandiller canımEki Görüntüle 3014825
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 Catlak-kurabiye MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler diaymonds cherry_baby Hayalperestasya N Nurhafsa Sena_ Esra1648 Keira- Sade frappe Samanthawho H hoppala tupaaaaa Dreamgirls pufimo icefrezya Hubble-Bubble EzgininAnnesi Gugubi B bebeklerr B Bonncuk My-little-bird Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family
Sade frappe Gugubi sydrmkn Y Yeni bir benn Maybelater
Krglhly
Hayırlı kandiller canım