- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Buda güzelllTaktığım bir lakap yok aslında. Genelde güzel oğlum,kurban olurummm diyorum severken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda güzelllTaktığım bir lakap yok aslında. Genelde güzel oğlum,kurban olurummm diyorum severken
Bull bitaneeeeeeAyy ben koymadım ya
Fındık burunlum diyorum ben henüz bir isim de karar kalamadım; Doğa ve Öykü arasında kaldım. Bu konuda fikri olan varsa beri gelsinLakabı ne koydunuz
@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 Catlak-kurabiye MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @diaymonds @cherry_baby @Hayalperestasya @Nurhafsa @Sena_ @Esra1648 @Keira- Sade frappe @Samanthawho @hoppala @tupaaaaa @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Hubble-Bubble @nilozgul @Gugubi @Balkiz94 @bebeklerr @Bonncuk @My-little-bird @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
@Warrior Women @baldan_madam
Sade frappe @Gugubi
Eki Görüntüle 3014218
Öykü daha güzell geldi bana diyişi bile güzellFındık burunlum diyorum ben henüz bir isim de karar kalamadım; Doğa ve Öykü arasında kaldım. Bu konuda fikri olan varsa beri gelsin
Bence DoğaFındık burunlum diyorum ben henüz bir isim de karar kalamadım; Doğa ve Öykü arasında kaldım. Bu konuda fikri olan varsa beri gelsin
Yaaaa ahsen mi oldu ismiBence Doğa
EvveeetYaaaa ahsen mi oldu ismi
Çok tatlı ismiyle yaşasın güzel kuzum teyzesi kurban olsun onaaEvveeet
Yaa çok güzelll adıyla yaşasın sağlıkla inşallahEvveeet
Sen karar verdinmi heleeeeYaa çok güzelll adıyla yaşasın sağlıkla inşallah
Yok ya henüz değil şimdi burada lakaplara bakıyorum bari bişeyler bulayımSen karar verdinmi heleeee
Babası kılıklı iyiydi amaaYok ya henüz değil şimdi burada lakaplara bakıyorum bari bişeyler bulayım
Diye diye babası kılıklı olursa yaBabası kılıklı iyiydi amaa
Ahahaha instada gördüm hamileyken kocasına hep öküz demiş kızıda gitmiş öküzee öpmüş hayvan aDiye diye babası kılıklı olursa ya
Amin amin bütün bebişler inşallahYaa çok güzelll adıyla yaşasın sağlıkla inşallah
Haha gördüm gidip öküze baba diyoAhahaha instada gördüm hamileyken kocasına hep öküz demiş kızıda gitmiş öküzee öpmüş hayvan a
Hahahahah gördün mü ay allahım yaHaha gördüm gidip öküze baba diyo
Olur bak demedi deme ablam eniştemin sakarlığından yakınır hamileyken dedi durdu yeğenim sakar valla düz yolda yürürken düşüyorDiye diye babası kılıklı olursa ya
Aboovvvv ben birşey demeyeyim kocişee vallahaa yandık o zamannOlur bak demedi deme ablam eniştemin sakarlığından yakınır hamileyken dedi durdu yeğenim sakar valla düz yolda yürürken düşüyor