• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek ve deniz

FERAYKANAL

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
982
4
296
45
Yalova
kızlar bebeişler denize giriyormu benim oğlum denize bayılıyor suya sokunca okadar mutlu oluyorki sanki bıraksam yüzecek ayrıca deniz kenarında iştahıd açılıyor yemediklerini orda yiyip bitiriyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benım kızımda cok sevdı suyu ,cıkarınca denıze bakarak aglıyordu
bebişler sevıyorlar suyu

Ben temiz yerlerde bebeklerinde denize sokulması taraftarıyım ben oğlumu bu yılda soktum önümüzdeki sene daha fazla yararlanır umarım

Geçtiğimiz cumartesi bizde babasıyla birlikte oğluşumu denize soktuk:)hiç ağlamadı,hoşuna bile gitti..

ben pek denize sokmaya cesaret edemedim ne yazık ki. mikrop kapmasından korktum. geçenlerde bir arkadaşımın kızı denizden mikrop kapıp hastalandı. bizde seneye erteledik.

Benim bebeğim de 5 ay 24 günlük deniz güzeldi uzun süre olmasa da soktuk ve çok keyif aldı sanki yüzme biliyor gibi çırpınıp durdu su yüzüne sıçradıkça gülüp duruyordu, oğlum bronşit geçirmemiş olsa daha uzun süre sokardım çünkü deniz bebeklere faydalı bilinçli hareket etmek koşulu ile, zamanı ve girilen yer çok önemli, çeşme yi tavsiye edebilirim bebeklerini denizle ilk tanıştıracak annelere.

bizim anneannemiz ayvalıkta oturuyor bizde orda denize giriyoruz buraların denizi akvaryum gibi balıklarla birlikte yüzüyorsunuz

Kızım suyu seviyo ama bunu sadece kuvetinde tadabiliyo :emir_bebek: bende çok isterdim kızımla denize havuza girmek ama o daha çok küçük seneye güzel bi tatil geçiricez kızımla bizde bu duyguyu yaşıcaz beraber kaydirigubbakcemile3

Back