Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bebeişler denize giriyormu benim oğlum denize bayılıyor suya sokunca okadar mutlu oluyorki sanki bıraksam yüzecek ayrıca deniz kenarında iştahıd açılıyor yemediklerini orda yiyip bitiriyor
ben pek denize sokmaya cesaret edemedim ne yazık ki. mikrop kapmasından korktum. geçenlerde bir arkadaşımın kızı denizden mikrop kapıp hastalandı. bizde seneye erteledik.
Benim bebeğim de 5 ay 24 günlük deniz güzeldi uzun süre olmasa da soktuk ve çok keyif aldı sanki yüzme biliyor gibi çırpınıp durdu su yüzüne sıçradıkça gülüp duruyordu, oğlum bronşit geçirmemiş olsa daha uzun süre sokardım çünkü deniz bebeklere faydalı bilinçli hareket etmek koşulu ile, zamanı ve girilen yer çok önemli, çeşme yi tavsiye edebilirim bebeklerini denizle ilk tanıştıracak annelere.
Kızım suyu seviyo ama bunu sadece kuvetinde tadabiliyo bende çok isterdim kızımla denize havuza girmek ama o daha çok küçük seneye güzel bi tatil geçiricez kızımla bizde bu duyguyu yaşıcaz beraber kaydirigubbakcemile3