Meme emerek uyumaya alıştığı için uyandığı zaman uykuya gecemiyor tekrar meme emmek istiyor. Uykuya dalmak için.Merhaba
Bende simdi uyku egitimini araştırıyordum. Benim oglum 9 aylik ve 14 kiloya yakin. Ayakta sallayaram uyutuyorum gece en az 6 kez kalkiyor ve her seferinde meme veriyorum eger gozlerini acarsa da tekrar salliyorum. Psikolojik olarak cok yoruldum. Neden uyaniyor anlamiyorum. Bu 9. Ay buyume atagi hakkinda tecrübeli arkadaslar var mi ? Ya da bu ataktan sonra uykusu duzelen daha iyi olan bebekler var mi ?
ÇOk teşekkür ederim geçici olabileceğini düşünmek bana umut oldu.Uyku egitimimin zararlarini arastirdiginiza gore bilincli bir annesiniz, 9. Ayda buyume atagi var. Yurume oncesi onemli bir atak aslinda. Gerekli guvenlik onlemlerino alarak ayni yatakta uyumayi denediniz mi? Uyku oncesi seviyorsa banyo ardindan yanina uzanarak emzirip uyumasina destek olabilirsiniz belki. O donem benim oglum da memede uyumayi reddetmisti, yatakta bir saga bir sola donerek kendi kendine daliyordu. Sonra tekrar memede uyumayi istedi. Su an 21 aylik hala memede uyuyor genelde. Kolay gelsin, bol sabir diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?