- 3 Ağustos 2014
- 16
- 5
- 3
- Konu Sahibi evlimutluucocuklu
ikinci üçüncü çocugunuza neden saklamıyorsunuz hani çocuk düşünmüyorsanız bile insan hatıra saklar güzel şeyleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinci üçüncü çocugunuza neden saklamıyorsunuz hani çocuk düşünmüyorsanız bile insan hatıra saklar güzel şeyleri
Biraz once bit pazarindakini okudum sonra bi bakkim dedim burdaki konularima bi baktim nick ayni nick degisik konu gulup geciyorum :)kiz iki topiktete konu mu actin.Yeni uyesin ortaligi mi bir karistirayim dedin. :)
sohbet forumlarida var![]()
bunu sorgulamak ne kadar mantıklı? :)
Basliga cevap veriyorum::
Asiri mantikli![]()
bunu sorgulamak ne kadar mantıklı? :)
Katılıyorum zaten satış yapanlara bunu sorarsan zaten illaki kendine gore mantığını söyleyecek..
Sunu mu bekliyordunuz;
- Evet satışı yapıyorum ama simdi sorulunca düşündüm de çok mantıksızmış !
Bir deli kuyuya tas atmıs..:)
evlaefe katılıyorum sohbet forumları var :S
Teşekkür ederim canım... Senin cevaplayabilecegin aklımdan geçmişti...
kendi kendime "sana ne, atlama hemen" diyorum ama olmuyor. Kendisi süper anne, düşünceli, hatıralara saygılı; kendi gibi davranmayanlar değilmiş gibi bir düşünceyi sindiremiyorum.. bir kere, bunu yapan herkes "anne"! ve herkes çocuğu için en iyi olanı ister ve yapar, bunu sorgulamak da kimsenin haddine değildir! üstelik böyle bir düşüncesi yokken 2. el satış forumuna girip yazmak da işsizliktir :) bu ne kadar mantıklı mesela :))sizleri alkisliyirum.super mantikli cevaplar verdiniz.
![]()
kullanıcı altının altında evli mutluçocuklu yazan ve bir sürü kullanıcı ismi olan üye olamazsınız değil mi?insanlarla dalga geçmek için böyle bir konu açmış olmazsınız değil m?pimpirikli mi oldum ne!ikinci üçüncü çocugunuza neden saklamıyorsunuz hani çocuk düşünmüyorsanız bile insan hatıra saklar güzel şeyleri