Bebek İkinci El bebek ürünlerini satmak mantıklımı?

evlimutluucocuklu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
16
5
3
ikinci üçüncü çocugunuza neden saklamıyorsunuz hani çocuk düşünmüyorsanız bile insan hatıra saklar güzel şeyleri

canım zaten bir kaç tane özel eşyasını saklıyoruz bebişlerimizin.. ama hepsini de saklayamayız ki..o kadar kıyafet araç gereç nasıl saklanır..ihtiyacı olanlar faydalanıyor bence çok güzel bi paylaşım.. biz de sattıklarımızla çocuklarımızın diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz..

ikinci üçüncü çocugunuza neden saklamıyorsunuz hani çocuk düşünmüyorsanız bile insan hatıra saklar güzel şeyleri

Bir süre sonra ev o hatıralarla dolup tasmaya başlayınca insanı bunaltıyor.ayrıca birkaç parça birşey olsa saklarsin ama dünyanın eşyası bosu boşuna niye beklesin ki.ayrıca bebek eşyaları hem çok pahalı hem de çok kısa süre kullanılıyor.hem satan ürünü degerlendirmis oluyor hem de alan ihtiyacını uygun fiata almış oluyor.özellikle mama sandalyesi vs araç gereç ikinci el almak ya da satmak çok akillica.ben henüz bir şey satmadim genelde aliciyim .ama bence satması ya da ikinci el alması en mantikli olan seylerden biri bebek eşyaları

Aynen katiliyorum.Birde biri kiz biri erkek olunca eeee cicilerde uymuyor.3.cocuga kadarda ev depoya donmesin dedin kendimce.Cokkkk oluyor cicisi mama sandalyesi yuruteci ama tabi senin evin buyukse canm sen sakla yer onemli ev icin.

bunu sorgulamak ne kadar mantıklı? :)

Katılıyorum zaten satış yapanlara bunu sorarsan zaten illaki kendine gore mantığını söyleyecek..
Sunu mu bekliyordunuz;
- Evet satışı yapıyorum ama simdi sorulunca düşündüm de çok mantıksızmış !

Bir deli kuyuya tas atmıs..:)
evlaefe evlaefe katılıyorum sohbet forumları var :S

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bu kadar deli cikaramadik korolasica tasi. ;)

Katılıyorum zaten satış yapanlara bunu sorarsan zaten illaki kendine gore mantığını söyleyecek..
Sunu mu bekliyordunuz;
- Evet satışı yapıyorum ama simdi sorulunca düşündüm de çok mantıksızmış !

Bir deli kuyuya tas atmıs..:)
evlaefe evlaefe katılıyorum sohbet forumları var :S

doğrusu hiçbir zaman mal mülk biriktirip hatıra diye bir tarafta çürütme yanlısı olmadım pek bu yüzden bu biraz göreceli bir konu kimisi ister hatıra diye bir iki tanesini ayırıp gerisini 3-5 tl ye satıp çocuğuna harçlık yapar hem sattığı kişiyi ve bebeğini sevindirir kimisi de biriktirip biriktirip ordan oraya hatıra taşıyacağım diye elbiseleri boşuna orda burda çürütür başkasının kullanımına ve faydalanmasına engel olur ,ben o duyguyu tattım ihtiyacı olan birine sevdiği ihtiyaç duyduğu ürünü giydirmek dünyalara sahip olmak kadar büyük bir sevinçti o mutluluğu gözlerde bizzat gördüğüm için hiçbir zaman elimdekileri bekletmeden sattım ya da ücretsiz bile verdiğim oldu hatıralar bence fotoğraflarla olur ya da zaten bebeğinizin kokusu ömürboyu aynı kalır kucağınıza alıp sarılmanız onun bebek kokulu kalacağına inandığınız kıyafetlerini saklmanızdan iyidir muhtaç bir yüzde oluşacak olan bir sevinç tebessümüne de değer bence.konuyu açan kişinin amacını anlıyorum ama yine de farkındalığımızı ölçmüş olduk biraz da.

Burdaki bütün arkadaşlara katılıyorum fakat bir problemim var bu mantıklı işi yapabilmem için biri bana açtığım konunun başlığını nasıl değiştirebilecegimi anlatsın lütfennnn :-/

Burdaki bütün arkadaşlara katılıyorum fakat bir problemim var bu mantıklı işi yapabilmem için biri bana açtığım konunun başlığını nasıl değiştirebilecegimi anlatsın lütfennnn :-/

Canım hangi konunun başlığını ne ile değiştireceğini E egunal a mesaj at o düzenliyor

:KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes:sizleri alkisliyirum.super mantikli cevaplar verdiniz. :KK66:
kendi kendime "sana ne, atlama hemen" diyorum ama olmuyor. Kendisi süper anne, düşünceli, hatıralara saygılı; kendi gibi davranmayanlar değilmiş gibi bir düşünceyi sindiremiyorum.. bir kere, bunu yapan herkes "anne"! ve herkes çocuğu için en iyi olanı ister ve yapar, bunu sorgulamak da kimsenin haddine değildir! üstelik böyle bir düşüncesi yokken 2. el satış forumuna girip yazmak da işsizliktir :) bu ne kadar mantıklı mesela :))

kullanıcı altının altında evli mutluçocuklu yazan ve bir sürü kullanıcı ismi olan üye olamazsınız değil mi?insanlarla dalga geçmek için böyle bir konu açmış olmazsınız değil m?pimpirikli mi oldum ne!

Back