artık benide buraya ekleyebilirsin senacım 15 ekim bat
Eylül Geçti gitti..... 8 EKİM
ekliyorum kızlarkızlar listeye benide ekleyebilirmisiniz? 3 ekim inş bu sefer kırmızılanmayız...
merhaba kızlar. forum sayfasını gezinirken size yazmak istedim.ben iki yıllık evliğim.ilk bebeğimi ekim 2011 kaybettim. sonra hamile kalmak için her tarihi not aldım falan. sürekli belirti olsun diye bekledim. baktım baya kafam takılıyor artık hiç bi tarihi not almıcam dedim ve kafamı rahatlattım. ve mart ayında hamile olduğumu öğrendim. şimdi oğlumun gelmesini bekliyorum. size tek tavsiyem psikolojiyi rahatlatmak. ne kadar takarsan o kadar ters tepiyor. güzel haberlerinizi duymak dileğiyle. hepinize en yakın zamanda tatlı melekler diliyorum allahtan.
ekledin canım hadi hayırlısı olsuneylulden cıktım
benı de ekler mısınız arkadaslar hayır dualarıyla?
bat : 17 ekim
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok giremedim uzun zamandır. ben yarın kontrole gitcem yumurtalıklarıma bakacak doktor büyümüştür inşallah rüyalarımda hep oğlum olmuş kucağımda görüyorum Rabbim kısa zamanda rüyalarımı gerçekleştirir inşallah.
hoşgeldiinnnnben geldiiim
ya 10 ekime daha yıl var
yumurtlama dönemime bile gelmedi daha
zaman birden duru veriyo
birden geçiveriyo
ben anlamıyorum hiççç
yoks hayat bize oyun mu oynuyooo
yeni katıldım eylülün 22sinde bekliyodum ama 18snde oldm ekimde olun inş hepimizn
benide eklermisin canım benimde 14 ekim.bugün hormon testi için kan verdim,haftaya da alttan muayene var,eşimde haftaya doktora gidecek.ilk muanelerimiz inş bir sorun çıkmaz.
BAT 2 Ekim
Kızlar biz 5 aydır deniyoruz ama ben yeni yeni geniş bilgi edindim. Yani yumurtlama tarihi, spermin yaşama süresi, yumurtanın yaşama süresi vs.
5 ay boyunca ezbere gitmişiz. Bu ay bu süreleri takip ettim, inşallah olur.
Sanırım 5 ayı doktorlar erken diye değerlendiriyor. Ben hiç doktora gitmedim ama öncesinde kontrol amaçlı görünmek gerekir mi acaba? Adetlerim çok düzenli bu arada...
eklerim cnmTatlım benide ekler misin? Bat 17.
doktora gittim klomen verdi. herşeyim iyiymiş. Bakalım nasip
benide eklermisin canım benimde 14 ekim.bugün hormon testi için kan verdim,haftaya da alttan muayene var,eşimde haftaya doktora gidecek.ilk muanelerimiz inş bir sorun çıkmaz.
hoışgeldin cnmbende geldim burdayım bat 16 ekim hadi hayırlısı
BAT 2 Ekim
Kızlar biz 5 aydır deniyoruz ama ben yeni yeni geniş bilgi edindim. Yani yumurtlama tarihi, spermin yaşama süresi, yumurtanın yaşama süresi vs.
5 ay boyunca ezbere gitmişiz. Bu ay bu süreleri takip ettim, inşallah olur.
Sanırım 5 ayı doktorlar erken diye değerlendiriyor. Ben hiç doktora gitmedim ama öncesinde kontrol amaçlı görünmek gerekir mi acaba? Adetlerim çok düzenli bu arada...
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?