Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

artık benide buraya ekleyebilirsin senacım 15 ekim bat

Eylül Geçti gitti..... 8 EKİM

kızlar listeye benide ekleyebilirmisiniz? 3 ekim inş bu sefer kırmızılanmayız...
ekliyorum kızlar

çok teşekkür ederiz canım Rabbim hayırlı ve saqlıklı bir şekilde kucaqına almayı nasip etsin..

inşalllah bu ay hepimize uğurlu gelirrr...ekime binbir umutlaa..hayırlısı allahtan..

Kızlar 11 gün sonra inşallah çift çizg,y, göreceğim hayırlısıyla. İnşallah listede olan herkesin güzel haberini alırız!...

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok giremedim uzun zamandır. ben yarın kontrole gitcem yumurtalıklarıma bakacak doktor büyümüştür inşallah rüyalarımda hep oğlum olmuş kucağımda görüyorum Rabbim kısa zamanda rüyalarımı gerçekleştirir inşallah.

eylulden cıktım
benı de ekler mısınız arkadaslar hayır dualarıyla?
bat : 17 ekim
ekledin canım hadi hayırlısı olsun

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

güncel listemiz kızlar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM...
Evet kızlar;
eylül ayından ümidini kesen arkadaşlar burdan devam ediyoruz...
dualarımızla inşallah bu ay mucizelerimiz bizimle olur...
bat tarihlerimizi yazalım ve listemizi oluşturalım kızlar..
inşallah listedeki herkes bu ay hamile kalırrr

beklenmeyen bat tarihlerimiz;

paradeisos 1 ekim....

mnsroz 1 ekim....

benimben61 3 ekim....

nevalee 7 ekim....

yesalp 8 ekim....

angels42 8 ekim....

LIPAKA 8 ekim....

taydin 9 ekim....

gelecek_se 10 ekim....

Drc05 14 ekim....

EsRa1982 14 ekim....

bedesten 15 ekim....

tatliebbi 15 ekim....

bebss 15 ekim....

mmlkk 15 ekim....

erginsena 15 ekim....

tugce76 17 ekim....

ben geldiiim
ya 10 ekime daha yıl var

yumurtlama dönemime bile gelmedi daha

zaman birden duru veriyo
birden geçiveriyo
ben anlamıyorum hiççç
yoks hayat bize oyun mu oynuyooo

ben geldiiim
ya 10 ekime daha yıl var

yumurtlama dönemime bile gelmedi daha

zaman birden duru veriyo
birden geçiveriyo
ben anlamıyorum hiççç
yoks hayat bize oyun mu oynuyooo
hoşgeldiinnnn
evet ya zaman gerçekten geçmiyor...
bende reqlimin 2. günündeyim... yeni batta 16 ekim... inşallah hamile kalırız çok zor günleri saymak..
yeni katıldım eylülün 22sinde bekliyodum ama 18snde oldm ekimde olun inş hepimizn

canım yeni bat tarihini yazarsan ekleriz listeye

Tatlım benide ekler misin? Bat 17.

doktora gittim klomen verdi. herşeyim iyiymiş. Bakalım nasip

benide eklermisin canım benimde 14 ekim.bugün hormon testi için kan verdim,haftaya da alttan muayene var,eşimde haftaya doktora gidecek.ilk muanelerimiz inş bir sorun çıkmaz.

benide eklermisin canım benimde 14 ekim.bugün hormon testi için kan verdim,haftaya da alttan muayene var,eşimde haftaya doktora gidecek.ilk muanelerimiz inş bir sorun çıkmaz.

İnşallah bir sorun çıkmaz canım benim. Tez zamanda bebeklerimize kavurusuruz. Kaç aydır deniyorsunuz ? bizim ki 4 ay oldu. doktora gittiğimde 6 ay dedim çok erken dedi. Bakalım klomen kullanacam. sonra bi daha gidecem doktora kist oluştu mu die. Beklemek zor geliyor ama sabretmek gerekir. Allahım bizi daha fazla bekletmez inşallah.

BAT 2 Ekim

Kızlar biz 5 aydır deniyoruz ama ben yeni yeni geniş bilgi edindim. Yani yumurtlama tarihi, spermin yaşama süresi, yumurtanın yaşama süresi vs.

5 ay boyunca ezbere gitmişiz. Bu ay bu süreleri takip ettim, inşallah olur.

Sanırım 5 ayı doktorlar erken diye değerlendiriyor. Ben hiç doktora gitmedim ama öncesinde kontrol amaçlı görünmek gerekir mi acaba? Adetlerim çok düzenli bu arada...

Son düzenleme:

adetlerinn düzenli olması iyi canım evet 5 aya erken diyorlar genelde ama istersen adetinin 2 yada 3.günü bi git görün bebek düşünen kişilere belirli tahliller yapılıyo o günlerde onları yapttırıp bakarsn bi problem var mı yumurtalıkların nasıl ona göre herşeyyden emin olup ona göre çalışmalara başlarsın )

Tatlım benide ekler misin? Bat 17.

doktora gittim klomen verdi. herşeyim iyiymiş. Bakalım nasip
eklerim cnm

bende geldim burdayım bat 16 ekim hadi hayırlısı
hoışgeldin cnm

hoşgeldşn cnm senide ekledim..tedbiren git istersen yalınız reqlin 3. günü bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…