Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Bende ekime taşındım ama bakmıyacam Bat ne zaman diye.Daha adet olmadım gerçi ama bakmıyacam

Ben daha sitede yeniyim arkadaşlar.8 aylık evliyim ve 29 yaşındayım.Tüm çabalarımıza rağmen bebeğimiz olmadı henüz.Prolaktin hormonum 25,6 çıktı ve dostinex kullandım bi kutu.2 ay geçti yine bişey yok.Ben de sizlerden yardım alabilmek için üye oldum

kızlar merhaba aranıza direk dalmış gibi oldum kusura bakmayın bende 8 snelik evliyim ve tahmin edersiniz çocuğum yok bu aydanda kestim ümidi 14 eylül itibarıyla benide yazarmısınız

benide ekleyebılırsın 15. Ekim canım

Beni de ekle canım BAT 8 Ekim...
Hakkımızda hayırlısı herşeyin...
amin canım hemen ekliyorum
hışgeldin canım aramıza
bat 15v ekim kızlar benıde eklermısınız:) bu aydan ümidimizi kestik( bugun itibarıyle
hayırlısı olsun tatlım ekliyorum
kızlar merhaba aranıza direk dalmış gibi oldum kusura bakmayın bende 8 snelik evliyim ve tahmin edersiniz çocuğum yok bu aydanda kestim ümidi 14 eylül itibarıyla benide yazarmısınız
est. canım buyur hoışgeldin aramıza ekliyorum hemen...
benide ekleyebılırsın 15. Ekim canım
ekliyorum cnm...
En erken öğrenecek olan ben gibi görünüyorum ama nedense bu ayda hiç ümidim yok

bu işler hiç belli olmaz olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun canım

günvel listemiz kızlar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM...
Evet kızlar;
eylül ayından ümidini kesen arkadaşlar burdan devam ediyoruz...
dualarımızla inşallah bu ay mucizelerimiz bizimle olur...
bat tarihlerimizi yazalım ve listemizi oluşturalım kızlar..
inşallah listedeki herkes bu ay hamile kalırrr

beklenmeyen bat tarihlerimiz;

paradeisos 1 ekim....

mnsroz 1 ekim....

nevalee 7 ekim....

yesalp 8 ekim....

angels42 8 ekim....

taydin 9 ekim....

gelecek_se 10 ekim....

Drc05 14 ekim....

EsRa1982 14 ekim....

bedesten 15 ekim....

tatliebbi 15 ekim....

yeni gelen arkadaşlar...
eylülde reql olan arkadaşlarımızı şimdiden ekim listesine eklemeye başladık..ama topiqimiz ekim itibariyle aktif olucak...eylül sonuna kadar biz eylül topiqindeyiz...sizler girip burada paylaşımlarda bulunabilirsiniz

selam kızlar bende yenı katıldım aranıza regl 3 gun gecıktı tamam dedım kesın hamıleyım ki benım regl ım hıc gecıkmez ama malesef sabah kalktım once kahwerengı bı leke geldı ardından regl oldum acaba ustunemı goruyorum yoksa bu aydamı sansımı kaybettım acaba.. benıde ekleyın lısteye 15 ekım

selam kızlar bende yenı katıldım aranıza regl 3 gun gecıktı tamam dedım kesın hamıleyım ki benım regl ım hıc gecıkmez ama malesef sabah kalktım once kahwerengı bı leke geldı ardından regl oldum acaba ustunemı goruyorum yoksa bu aydamı sansımı kaybettım acaba.. benıde ekleyın lısteye 15 ekım

hoşgeldin canım hemen ekliyorum

artık benide buraya ekleyebilirsin senacım 15 ekim bat

merhaba kızlar. forum sayfasını gezinirken size yazmak istedim.ben iki yıllık evliğim.ilk bebeğimi ekim 2011 kaybettim. sonra hamile kalmak için her tarihi not aldım falan. sürekli belirti olsun diye bekledim. baktım baya kafam takılıyor artık hiç bi tarihi not almıcam dedim ve kafamı rahatlattım. ve mart ayında hamile olduğumu öğrendim. şimdi oğlumun gelmesini bekliyorum. size tek tavsiyem psikolojiyi rahatlatmak. ne kadar takarsan o kadar ters tepiyor. güzel haberlerinizi duymak dileğiyle. hepinize en yakın zamanda tatlı melekler diliyorum allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…