Bebek tuzlama

Valla bende yaptirdim ama 20 dk bile zor dayandim hemen yikadim gecti gitti sukur insallah bisey olmaz ileriye yonelik

Evet adet canım malesef eskiler hala kendi bildiklerini uygulama pesinde

Yörenizde gelenek hâline gelmiş olabilir fakat hangi bebek doğar doğmaz denize giriyor acaba

Biz soktuk açıkçası tuzlu soğuk suya. Annem bağışıklığı kuvvetli olur dedi. Soktuk çıkardık birkaç kez.
Doktora sormuştuk öncesinde 1 yaşına kadar deniz havuz yasak demişti. Ben annemi dinledim

Konu sahibinin ailesi de bu yöntemi mi uygulayacak acaba. Ben bunu ilk kez duydum. Bizde de var tuzlama denen tuzlu suyla yıkanır sonra hemen durulanır zaten.

Torunu Tuzlandigi icin yuksek tansiyonla beyin kanamasi gecirem bir musterim vardi. Cok detayi bilmiyorum ama gayet mantikli.

Yaw tuzlama derken ,durulama suyuna bir çimdik tuz karıştırıyorlar adet yerini bulsun.ilk çocuma yaptı annem ama dediğim gibi bir çimdik tuz durulama suyuna ekledik.sizinkiler tuza basmıcaksa bebeğinizi aman katıver azcık suyuna çerek çay kaşığı,çenelerinden kurtul.ya da biz eşimle akşam yaptık tuzladık içimizden geldi de geç.

En guzeli keske bende soz gecirebilsem
Söz mü geçirmek? Keşke mi? Çocuğunuz hakkında verdiğiniz karar için bu laflara hiç ihtiyacınız yok dediğinizi yapcaksınız. Kolunuzdan zorla çocuğu çekip alcak değiller istemiyorum bitti uzatmayın diceksin alınan alınacak ama ilerde başka şeyler için ısrar etmemeyi öğrencekler başından istemediğiniz herşeye tepkinizi koyun. En fazla cocuğu sevmemezlik yaparak trip atıyolar atsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…