Bebek telsizi için öneriye ihtiyacım var

Aylis20

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
60
25
8
35
Merhaba guzel anneler,anne adaylariGöruntülü bebek telsizi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.Varsa öneriniz alabilir miyim?

Vtech diye aldık canım biz 500 e almıştık ve çok memnunum e bebek ten almıştık

Philips Avent SCD630-37 Bebek Kamerası
10 sene önce kamerasız olanını kendi çocuklarımda kullandım hala da bozulmadı, kameraliyıda yeğenime aldım kardeşim çok memnun

Merhaba guzel anneler,anne adaylariGöruntülü bebek telsizi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.Varsa öneriniz alabilir miyim?
Arkadaşlar size tavsiyem o kadar para verip telsiz almayın. 2. Çocuğumda keşfettiğim bir program var adı dormi. Eğer evinizde kullanmadığınız bir telefon var ise internete girebilen bu sizin işinizi görecektir. Öncelikle belirteyim internet dedim ama evde artık hepimiz wifi kullanıyoruz bu sistemde wifi üzerinden telefon bağlantisi yapiyor. Ve kullanmadığınız telefon kameralı ise görüntülü bir telsiziniz oluyoruygulama 4 saat ücretsiz deneme veriyor. Sonrasında da sınırsız kullanımı 1 defaya mahsus 20 usd gibi komik bir rakam.şiddetle tavsiye ediyorum . Tek kötü yanı herşey ingilizce ama zor değil. En kötü google translate yardımcınız olur

Cocuk odasina wifi cihazi yerlestirmeyin ve cihazdan olabildigince uzak dursun diyor doktor arkadaslar. Saglik bakanligida normal bir modemin 7 m cekim alani olacak diye bir kuram koymus. Evde niye arka odalarda zor cekiyor diyordum bundanmis. Eve gelen teknik servis soyledi.

Telsiz markasi bize motorola ve weebell onerdiler ama takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…