Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı sekilde. 250 tl den 600 tl ye kadar var. Konuyu takipteyimMerhaba guzel anneler,anne adaylariGöruntülü bebek telsizi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.Varsa öneriniz alabilir miyim?
Duymustum evet,arastirayim canim tesekkur ederimVtech diye aldık canım biz 500 e almıştık ve çok memnunum e bebek ten almıştık
Fiyat araligi belirtmemisim ama benim de ayni canimBende aynı sekilde. 250 tl den 600 tl ye kadar var. Konuyu takipteyim![]()
Ooo masallah baya uzun omurluymusPhilips Avent SCD630-37 Bebek Kamerası
10 sene önce kamerasız olanını kendi çocuklarımda kullandım hala da bozulmadı, kameraliyıda yeğenime aldım kardeşim çok memnun![]()
Evet öyle canım çok memnunumOoo masallah baya uzun omurluymus![]()
Arkadaşlar size tavsiyem o kadar para verip telsiz almayın. 2. Çocuğumda keşfettiğim bir program var adı dormi. Eğer evinizde kullanmadığınız bir telefon var ise internete girebilen bu sizin işinizi görecektir. Öncelikle belirteyim internet dedim ama evde artık hepimiz wifi kullanıyoruz bu sistemde wifi üzerinden telefon bağlantisi yapiyor. Ve kullanmadığınız telefon kameralı ise görüntülü bir telsiziniz oluyorMerhaba guzel anneler,anne adaylariGöruntülü bebek telsizi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.Varsa öneriniz alabilir miyim?