Sünnet BeBek sünneti

Guess_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
263
108
38
Merhaba arkadaşlar.Yedi aylık bebeğimin Sünnet olması gerektiğini söyledi doktor.Arastırdım ve genel anestezi ile Sünnet edildiğini öğrendim.bana çok ürkütücü geliyor.Ankara'da local anestezi ile Sünnet yapan özel hastane biliyor musunuz? Ve Bebeğini genel anestezi ile Sünnet ettiren anneler deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Konuyu buraya açtım, bu da benim derdim ne yapayım

Özel hastaneleri araştırın yapıyorlar. Oğlum üç aylıkken sünnet oldu lokal anestezi ile.ankarada nere var bilmiyorum

merhaba canım,bende oğlumu sünnet ettirecektim şuan 7 aylık ama genel anestezi dedikleri için vazgeçtik.doktorumuzda daha çok küçük genel anestezi için sağlık sıkıntısı da yok yaptırmayın büyüdüğünde yaptırırsınız dedi.

Komşum oğluna yaptırmak zorunda kalmıştı.. çok sıkıntılı ve çok ağlıyordu gece gündüz.. meğer tüm olay pipide imis idrar esnasında çok agriyormus ve yaparken çok zorlaniyormus dr anladı.. hemen sünnet ettiler.. ama lokal olarak.. yaşında yoktu daha.. ama 1 hafta içinde tüm sıkıntılar sona erdi.. çok sevmiştik.. mucize gibi.. lokal olarak araştırmaya devam edin bence.. allah kolaylik versin..

büyük oğlum 3 yaşında küçük de 1,5 aylıkken lokal anesteziyle sünnet oldular. büyük oğlum çizgi film izlyerek sünnet oldu, sünnet olduğunu anlamamıştı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…