Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm ben hazır sipariş verdim malum toptancı olduğu için 100 tane satılıyo bazı şeyler o kadar da bana fazla gerek yok yani arayıp görüştüm zaten bu forumda ordan alan çok kişi var telefondaki bey ödemeyi istersem şekerleri teslim aldığımda da yapabileceimi onlar için sorun olmadığını ve 2 gün sonra elime geçeceğini söyledi
bunu tül kurdale çiçek ve lavanta ile süsleyip gönderecekler fiyat olarakta çok uygun 40 adet 34 tl
canım ben sımdı aradımda kapıda ödeme yokmus.havale ile calısıyorlarmıs.40 adet şekerli çift patik fiyatı 34 tl dedi ama süslemesine bişey demedı.ben alacak olsam sen yardımcı olurmusun süsleme konusunda
havale işide sıkıcı işte bankada uğraşmak havale parası vs...
canım ben sımdı aradımda kapıda ödeme yokmus.havale ile calısıyorlarmıs.40 adet şekerli çift patik fiyatı 34 tl dedi ama süslemesine bişey demedı.ben alacak olsam sen yardımcı olurmusun süsleme konusunda
burası gerçekten çok uygunmuş pançita.. paylaşımın için teşekkürler. benim haberim yoktu bu siteden.
mail attım bende magnetli düşünüyorum. sen hiç magnetli fiyat almışmıydın ordan...
nerde satılıyo kızlar bunlar adres versenize bakıyım bendeee almadım daha bebek şekeri karar vermedim model güselmiş şirin
canım birmax diye bi sitede ordan inceleyebilirsin bende bayağı araştırdım en uygun yer burası gibi geldi ben evden çıkmıyorum fazla bu yüzden netten sipariş vermek durumundayım
saol bitanem bakim hemen bende sipariş veriyimopuyorumnanaktan