Bebek şekerlerimize ne gibi notlar yazıcaz..

arkadaşlar benım eltım şunu yazdırmiştı ben çok beğenmiştım:dualarınız benı ,meleklerım sizi korusu.nilda bebek.

bebek şekeri ne ola ki??????????
yaaa çok merak ettim bi cevap yazın hanımlar yaaaa

oğlumun şekerlerini birmax.comdan sipariş verdim az önce gelince resimlerini eklerim kızlar

PanÇıta bende o sıteyı Çok ınceledım sıparıŞ verıcem ama gÜvenılırmı dıe terettduteyım

yok cnm ben hazır sipariş verdim malum toptancı olduğu için 100 tane satılıyo bazı şeyler o kadar da bana fazla gerek yok yani arayıp görüştüm zaten bu forumda ordan alan çok kişi var telefondaki bey ödemeyi istersem şekerleri teslim aldığımda da yapabileceimi onlar için sorun olmadığını ve 2 gün sonra elime geçeceğini söyledi

ac61x.jpg

bunu tül kurdale çiçek ve lavanta ile süsleyip gönderecekler fiyat olarakta çok uygun 40 adet 34 tl

burası gerçekten çok uygunmuş pançita.. paylaşımın için teşekkürler. benim haberim yoktu bu siteden.
mail attım bende magnetli düşünüyorum. sen hiç magnetli fiyat almışmıydın ordan...

bende bunları beyendım ama çubuk olanlardan alıp kedım süsleyeyeım dedımm bakalım geri dnceklermı sipariş verdım ama...kapıda ödeme oluyormu olursa ne ıyı

yok cnm ben hazır sipariş verdim malum toptancı olduğu için 100 tane satılıyo bazı şeyler o kadar da bana fazla gerek yok yani arayıp görüştüm zaten bu forumda ordan alan çok kişi var telefondaki bey ödemeyi istersem şekerleri teslim aldığımda da yapabileceimi onlar için sorun olmadığını ve 2 gün sonra elime geçeceğini söyledi

ac61x.jpg

bunu tül kurdale çiçek ve lavanta ile süsleyip gönderecekler fiyat olarakta çok uygun 40 adet 34 tl

canım ben sımdı aradımda kapıda ödeme yokmus.havale ile calısıyorlarmıs.40 adet şekerli çift patik fiyatı 34 tl dedi ama süslemesine bişey demedı.ben alacak olsam sen yardımcı olurmusun süsleme konusunda

canım ben sımdı aradımda kapıda ödeme yokmus.havale ile calısıyorlarmıs.40 adet şekerli çift patik fiyatı 34 tl dedi ama süslemesine bişey demedı.ben alacak olsam sen yardımcı olurmusun süsleme konusunda

cnm teslim aldıktan sonra havale yapabiliyormuşuz telefondaki bey öyle söyledi yani ister şimdi ister teslim alınca havalede zaten hemen geçiyo hesaba süslemesini ben daha önce görmüştüm tülün içine lavanta koyup çiçekle ve kurdale ile süslüyolar ama benim becerim yok bu konuda bende bu sebeple onlara yaptırcam zaten sen süslemeli fiyat almışsın normalde bu patiklerin fiyatı ordada belirtmişler zaten 0.35 tl üstüne 0.50 tl de süsleme ücreti koyuyolar

nerde satılıyo kızlar bunlar adres versenize bakıyım bendeee almadım daha bebek şekeri karar vermedim model güselmiş şirin

burası gerçekten çok uygunmuş pançita.. paylaşımın için teşekkürler. benim haberim yoktu bu siteden.
mail attım bende magnetli düşünüyorum. sen hiç magnetli fiyat almışmıydın ordan...

yok cnm zaten magnetliler orda 2 türlü biri 1.25 diğeri 0.90 tl sanırım süsleme fiyatı standartmış 0.50 tl eğer onlara süsletecekseniz adet fiyatlarının üstüne 0.50 kr koyacaksınız zaten aradığınızda da yardımcı oluyolar detaylı anlatıyorlar ben siparişi vermeden aradım sonra siparişimi verdim akşamda havalemi yapcam ha şimdi ha 2 gün sonra zaten burda çok araştırdım burdan güvenli bir şekilde teslim alan arkadaşlar bayağı var

nerde satılıyo kızlar bunlar adres versenize bakıyım bendeee almadım daha bebek şekeri karar vermedim model güselmiş şirin

canım birmax diye bi sitede ordan inceleyebilirsin bende bayağı araştırdım en uygun yer burası gibi geldi ben evden çıkmıyorum fazla bu yüzden netten sipariş vermek durumundayım

X