Bebek şekerlerimize ne gibi notlar yazıcaz..

sıcaklardan bu kadar gaddar olduğunu düşündürüyordur benim son ayım nisan dı nefes alamıyordum

"Elif'le başladı herşey!" yazacağız. Bu ismi tercih etme nedeni de aynı zaten, ismin anlamında gizli.İlk çocuğumuz olacak kısmetse. İlk demek, önceliksiz demek, malum, Kuran alfabesinin de ilk harfi, bizim hayatımızda da harika bir dönemin başlangıcı olacak inşallah.:nazar:

felisimfelis bence cok güzel düşünmüşsünüz :lepi:

felisimfelis gerçekten anlam çom hoş güzel düşünmüşsünüz...

bizimki resmen süpriz oldu bize bende onunla ilgili bişey düşünebilirim mesela ney .......

"Elif'le başladı herşey!" yazacağız. Bu ismi tercih etme nedeni de aynı zaten, ismin anlamında gizli.İlk çocuğumuz olacak kısmetse. İlk demek, önceliksiz demek, malum, Kuran alfabesinin de ilk harfi, bizim hayatımızda da harika bir dönemin başlangıcı olacak inşallah.:nazar:

kesinlikle süper :hooray:

felisim önce bebişin ismiyle yaşasın....gerçekten çok hoş........ bir harf neler anlatıyoryerimseniben

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar, çünkü değişik birşeyler yazma fikri zaten bu topikle aklıma düştü, yoksa biz de hoşgeldin Elif ve doğacağı tarihi içeren bir yazı yazacaktık, bence de böylesi daha iyi oldu, eşim de çok beğendi. Bebişlerimizin isimlerinin anlamına da gönderme yapan yazılar, bu isimleri konuklar için de daha akılda kalıcı hale sokuyor bence.

merhaba sevgili ekim anneleri.ben kasım 2008 annesiyim.9 aylık güzel bir kızım var.darısı hayırlısıyla sizlere inşallah.ben magnetli şeker hazırlayıp,üstüne de bilgisayardan cıktı alıp ''YAŞAMIN BOYUNCA HEP GÜLEÇ KAL,DÜNYAMIZA HOŞGELDıN ZEYNEP LAL '' yazmıştık.Gercekten de cok güleryüzlü bir kızım oldu.hepinize hayırlı doğumlar,sevgiyle kalın

hollandalilar bebek dogunca kart bastiriyorlar.bazilari bebeginin resminide koyuyor cok guzel oluyor bizde ins. kart bastiracagiz daha sonra ornek eklerim...

ben bebegimin resmini minik minik zimbaladim herkes cok begenmisti ve herkes sakliyor acamiyo kimse.

X