bebek şekeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Giz34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Giz34

<3
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
140
1
46
İstanbul
El emekleri konusuna da açmıştım bebek şekeri yapıp satıyorum kızlar ilgilenen olursa ulaşabilirler bunlarda örnekler

bu şekerler de oğlumun şekerleri

El emekleri konusuna da açmıştım bebek şekeri yapıp satıyorum kızlar ilgilenen olursa ulaşabilirler bunlarda örnekler

bu şekerler de oğlumun şekerleri

cnm masallah cok güzeller bi evleniyim bebişim olursa sendeyim

Yeni modeller

Küçük oyuncaklar için küçük sepet(mavi-pembe)

50 adet ve üzeri siparişlerde hediye olarak verdiğimiz kapı askısı(mavi-pembe)

Bütün hamileler şekerlerini yaptırdı mı yaa

canım hepsi çok güzeller ben daha hamileliğimin başındayım ama ilerde herşey güzel giderse bunlardan bende istiyorum fiyatlarla ilgili biraz bilgi verebilirmisin.

Teşekkür ederim canım. Sende inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve bebeğine kavuşursun :) Sen beğendiklerini veya yaptırmayı düşündüklerini söyle ben sana mesaj atarım

Teşekkür ederim canım. Sende inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve bebeğine kavuşursun :) Sen beğendiklerini veya yaptırmayı düşündüklerini söyle ben sana mesaj atarım

canım senin oğlunun şekerleri biberon ve leylek şeklinde olanların fiyatları.gerçi hepsi birbirinden güzel insanın kafası karışıyor:))

Çok beğendim ellerine sağlık yaptırmak istiyorum fiyatlar nedir.Zamanım az çabuk cevaplarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…