Rabbim inşAllah güzel haberler almanızı nasip eder hsg nerde çektirdiniz özel devlet süreciniz nasıldı? Bendende isticek doktor bu ay sanırım1 senedir denememize ragmen sonuc alamamistik esimde morfoloji %1 cikti derken hsg cektirdim iki tupte kapali cikti meğer ondan olmuyomus sag tupum hsg sirasinda acildi takip ettim ovulasyonla bu ay yumurtlama gordum bakalim
Cok tesekkur ederim amin sizindeRabbim inşAllah güzel haberler almanızı nasip eder hsg nerde çektirdiniz özel devlet süreciniz nasıldı? Bendende isticek doktor bu ay sanırım
Evet bende çektirmek istiyorum çünkü 2 yıl önce myom aneliyatı oldum belkide yanlışlıkla yapışık kalmış olabilir diye düşünüyorum 8-9 aydır deniyoruz ama hiç pozitif görmedimCok tesekkur ederim amin sizindehsg yi ozelde cektirdim 10 bin tuttu cok acimaz dediler anestezi yapirmadim ameliyat onlugu gibi bisey giydirip yapiyolar ancak benim cok agrim oldu ama kisa suruyo adet agrisinin siddetlisi gibi düşünün 10 dakika falan benim iki tupte kapaliydi birisi acildi şükür doktor 2 ayda gebelik bekliyorum dedi bakalim cektirin bence iki tup kapali oldugunu bilmeden 1 senedir deniyomusuz
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah inanın nasıl mutlu oldum anlatamamMerhabalar
3,5 senelik evliyim, 3 senedir bebiş denemeleri yaptık, maalesef hep tek çizgiydi.
Baktık olmuyor, tedavilere başlayalım dedik ve doktora gittik, eşimde bir problem çıkmadı Elhamdülillah.
Şişli Echomar hastanesinde çekindiğim rahim filmimde şekil bozukluğu çıktı, histeroskopi ameliyatı oldum ve iyi sonuçlanmadı maalesef çünkü çok bozukluk vardı, doktorum çok iyiydi. Ulus Liv hastanesinde Bülent Baysal yaptı ameliyatımı ama kanamam çok olduğu için tekrar olmam gerektiğini söyledi, 4 ay sonra bir daha oldum. 6 ay rahim dinlendirme için korunmam gerekiyordu, ben korunurken 5. ayımda hamile kaldım. Çok şükür Allah'ıma, hiç bir belirtim de olmadı, her ay psikolojik olarak baş dönmesi, kasık ağrısı falan filanama hamile kaldığım ay 0 belirti, zaten korunuyoruz da demiştim ama bir baktım yavrucuğum rahmime düşmüş. 3,5 aylık olduk bile Elhamdülillah.
Hiç bir zaman vaz geçmeyin,
Bol dua bol sabır bol tevekkül,
Her zaman umut vardır, bir hamiş olarak hepinize dua ediyorum.
Oy maşAllahİşte burdayız teyzeleri
Rabbimden umut kesilmez inşAllah bizde o pozitifi görenlerden olacağız Allahın izniyle moralinizi yüksek tutun benimde çatlatmadan sonra bugün 9. Günüm ve dün akşam test yaptım negatifti hayırlısı diyelimBende çatlatma iğnesi oldum bugün 14.günüm 3 gündür test yapıyorum negatif maalesef klomen kullanmıştım 18 23 mm yumurtam vardı regl e bir gün kaldı regl olcam sanırım
Bilmez miyiz pamuğum, ne ağlardım.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah inanın nasıl mutlu oldum anlatamaminsan burda konuşup güzel haberler aldıkça umutlanıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Ohooo göreceksiniz tabii ki,Oy maşAllahbizde görecekmiyiz böyle ultrason resimleri
Kesinlikle cektirin aciksa bile kafaniz rahat olur en azindanEvet bende çektirmek istiyorum çünkü 2 yıl önce myom aneliyatı oldum belkide yanlışlıkla yapışık kalmış olabilir diye düşünüyorum 8-9 aydır deniyoruz ama hiç pozitif görmedimçatlatma iğneside etki etmedi bence test yaptım yine dayanamadım negatifti
Normalde regl günüm yarın kahve açık pembe lekem var reglmi oluyorum sizce yerleşme kanaması miRabbimden umut kesilmez inşAllah bizde o pozitifi görenlerden olacağız Allahın izniyle moralinizi yüksek tutun benimde çatlatmadan sonra bugün 9. Günüm ve dün akşam test yaptım negatifti hayırlısı diyelim
Bilmez miyiz pamuğum, ne ağlardım.
Bir gece elimde telefon sitede geziyorum, bir kadın konu açmıştı.
Yazmış işte; "Kızlar 3 gündür gecikmem var, belirtilerim var vs. vs. Şimdi test almaya gidiyorum, testi yapıp hemen yazacağım"
ben kadın testi alıp gelene kadar evde dolanıyorum gecenin köründe ve pozitif testini görünce mutluluktan ağlamıştım, hala da görüşüyoruz
İyi hikayeler daima yeni iyi hikayeler doğuruyor.
Ay inşAllah ne güzel konuşuyosunuz moral veriyorsunuz inanın çok mutlu oldumOhooo göreceksiniz tabii ki,
Gözlerimize uyku girmeyecek onların ağlamasından, o zaman da bu hallerimizi özleyeceğiz
bugün yarın belli olur kanama devam ederse ben regl olduğumda işk gün sadece leke oluyo 2. Gün devamı geliyo herkesin farklıdır çünkü bekleyelim görelim yazın sonucu mutlakaNormalde regl günüm yarın kahve açık pembe lekem var reglmi oluyorum sizce yerleşme kanaması mi
Evet çektircem korkuyorum sadece devlette çekiyolarmış öyle duydum araştırcam bakalımKesinlikle cektirin aciksa bile kafaniz rahat olur en azindan
Size bişe itiraf edeceğim ben eczane çalışanıyım ve reçetelerde gebelik tanısı görünce hep iç geçiriyodum ilk zamanlar bilmiyorum belkide kıskanıyodum içten içe bunu kendime bile zor itiraf ettim eşime dahi hiç anlatmadım ama bu sayfaya girdiğimden beri o his gitti insan paylaştıkça içindeki daraltı gidiyo ne hikayeler gördüm okudum imkansız bişe yok rabbim bi şekilde verecek biliyorumBilmez miyiz pamuğum, ne ağlardım.
Bir gece elimde telefon sitede geziyorum, bir kadın konu açmıştı.
Yazmış işte; "Kızlar 3 gündür gecikmem var, belirtilerim var vs. vs. Şimdi test almaya gidiyorum, testi yapıp hemen yazacağım"
ben kadın testi alıp gelene kadar evde dolanıyorum gecenin köründe ve pozitif testini görünce mutluluktan ağlamıştım, hala da görüşüyoruz
İyi hikayeler daima yeni iyi hikayeler doğuruyor.
bugün yarın belli olur kanama devam ederse ben regl olduğumda işk gün sadece leke oluyo 2. Gün devamı geliyo herkesin farklıdır çünkü bekleyelim görelim yazın sonucu mutlaka