bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Vucudumuz oyun yapıyor bize :) valla taylım herkesın belırtılerı degısıyor ya anlamadım ama dedgm gıbı mutlaka kan tahlili yaptır

Yaptrdim yok cnm bnm bisey ama 3 gun gunum gexti bu ay adetimin 2. Gunu hala agriyo belim karnim ama goguslerde hic bisey yok bu ay

Ama adetim 7 gündür gecikti ve 2 haftadır akıntı var bnm ara ara geliyo anlamadım koku sarı olmadıgından takmadım kafaya ama

Bn bu kafayla kpss ye hazirlaniyrm sozde dusunun kastamonuda yasiyorum bu arada yumurtlama nasil biliniyomus ya ilk defa duydum

Bende bartındayım canım ya burdan öğrendgme gore o aralar yumurta akı gıbı bır akıntı gelıyormus sefffaf gıbı hatta bır yerde okudum kahve fıncanın 4/1 kadar dıyordu yok anam bende degme alemde akıntı olmaz cok sukur o yuzden ben anlayamıyorum ama canım ıstersen ovulasyon testlerı var ılerde kullanırsın onları faydasını gören cok

bende istiyorum ama bu iltihap yuzunden olmuyo sanırım en ufak bişeyden hemen enfeksiyon kapıyorum ilaç kullanmak ve her ay tek çizgiyle göz göze gelmek berbat bişey zaman dedık bıraktık napalımm burda ne kadar isteyen varsaa önce onlara sonrada hemen bana versin allahımm

Bsna yakinsin ne zmn oluyomus ovvulasyon nide o gunmu hamile kaliyosun bide o test ne ise yariyoki bol bideli bi soru oldu ama

Allah herkese nasip etsın canım eger bu kadar hassassa iç çamasırlarını tek yıka once karbonatlı suya batır sonra makınaya at deyerjan kullanma arap sabunu kullan ve mutlaka ütüleyip giy faydasını gorursun inş

Âmin cnm inş. Olur geçer enfeksiyonun kalırsın enfeksiyon yüzünden adetin gecikiyomu

Cnm iltihap gene kalmayi engellemezmis. Bn bi kac tame doktra sordum yok oyle bisey dedi

Bsna yakinsin ne zmn oluyomus ovvulasyon nide o gunmu hamile kaliyosun bide o test ne ise yariyoki bol bideli bi soru oldu ama

Adetının ilk gununden sayıyorsun 11 12 13 14 bu aralar sanırım ovulasyon testi gebelik testı gıbı yapılıyor adet bıtımınden yapmaya baslıyorsun ne zaman cift cizgi gotdun yımurtladgn gun oluyor ve catlıyor o gun ve ıkı gun ilişkide bulunuyorsun

Ay bu cik iyiymis siz neden denemediniz hemen yarin aliyorum eczanedenmi aliyoruz

Ama adetim 7 gündür gecikti ve 2 haftadır akıntı var bnm ara ara geliyo anlamadım koku sarı olmadıgından takmadım kafaya ama

7 gun cokta degıl canım ya bende dedımya duzenli adet gorurdum 5 gun gecıktı kan tahlilinde cıkmadı 15 gun cıktı gebelik bende sen gıbı asırı stres yaptım doktor adet sokturucu bile vermişti mutlaka kan tahlili yaptır benı dınle ıhmal etme stresde yapma sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…