Vucudumuz oyun yapıyor bize :) valla taylım herkesın belırtılerı degısıyor ya anlamadım ama dedgm gıbı mutlaka kan tahlili yaptır
Hepsi imtihan işte çocuğun olması olmaması hepsi birer imtihan Rabbim kulum sabırlı davrancakmı diye beklermiş inş. Sabretcez Rabbim verecek hayırlı evlat inş
Yaptrdim yok cnm bnm bisey ama 3 gun gunum gexti bu ay adetimin 2. Gunu hala agriyo belim karnim ama goguslerde hic bisey yok bu ay
Ben çalışmiyorum canım
Bn bu kafayla kpss ye hazirlaniyrm sozde dusunun kastamonuda yasiyorum bu arada yumurtlama nasil biliniyomus ya ilk defa duydumBilemedım tatlım ya benım bazı ay olur bazı ay olmaz o yuzden bende karısıklık olmuyor
bende istiyorum ama olmuyor
Bende calısmıyorum canım evdeyım allah kocamıza guc kuvvet versın sagolsunlar canım sen demiştın sanırım beyaz akıntım geldı dıye acaba ovulasyon mu oldu ki sende yanı hec yumurtlama aklıma takıldı bak şimdi
Bn bu kafayla kpss ye hazirlaniyrm sozde dusunun kastamonuda yasiyorum bu arada yumurtlama nasil biliniyomus ya ilk defa duydum
Bende bartındayım canım ya burdan öğrendgme gore o aralar yumurta akı gıbı bır akıntı gelıyormus sefffaf gıbı hatta bır yerde okudum kahve fıncanın 4/1 kadar dıyordu yok anam bende degme alemde akıntı olmaz cok sukur o yuzden ben anlayamıyorum ama canım ıstersen ovulasyon testlerı var ılerde kullanırsın onları faydasını gören cok
bende istiyorum ama bu iltihap yuzunden olmuyo sanırım en ufak bişeyden hemen enfeksiyon kapıyorum ilaç kullanmak ve her ay tek çizgiyle göz göze gelmek berbat bişey zaman dedık bıraktık napalımm burda ne kadar isteyen varsaa önce onlara sonrada hemen bana versin allahımm
bende istiyorum ama bu iltihap yuzunden olmuyo sanırım en ufak bişeyden hemen enfeksiyon kapıyorum ilaç kullanmak ve her ay tek çizgiyle göz göze gelmek berbat bişey zaman dedık bıraktık napalımm burda ne kadar isteyen varsaa önce onlara sonrada hemen bana versin allahımm
Cnm iltihap gene kalmayi engellemezmis. Bn bi kac tame doktra sordum yok oyle bisey dedibende istiyorum ama bu iltihap yuzunden olmuyo sanırım en ufak bişeyden hemen enfeksiyon kapıyorum ilaç kullanmak ve her ay tek çizgiyle göz göze gelmek berbat bişey zaman dedık bıraktık napalımm burda ne kadar isteyen varsaa önce onlara sonrada hemen bana versin allahımm
Bsna yakinsinne zmn oluyomus ovvulasyon nide o gunmu hamile kaliyosun bide o test ne ise yariyoki bol bideli bi soru oldu ama
Adetının ilk gununden sayıyorsun 11 12 13 14 bu aralar sanırım ovulasyon testi gebelik testı gıbı yapılıyor adet bıtımınden yapmaya baslıyorsun ne zaman cift cizgi gotdun yımurtladgn gun oluyor ve catlıyor o gun ve ıkı gun ilişkide bulunuyorsun
Ama adetim 7 gündür gecikti ve 2 haftadır akıntı var bnm ara ara geliyo anlamadım koku sarı olmadıgından takmadım kafaya ama
Ay bu cik iyiymis siz neden denemediniz hemen yarin aliyorum eczanedenmi aliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?