• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Hayirli olsun yeni evin arada gir bir ya ozleniyorsun ben hamileyim canim 10 haftalik oldum cok sukur iyiyiz bulantilar falanda gecti artik sende kendinden haber et arada bak teyze oldgnu yeni ogreniyosun :)

ayy çok sevindim canımmm hayrlı olsun darısı başıma oyyy yerim ben onu yaa iyiki geldi hoşgeldi:)

ayy çok sevindim canımmm hayrlı olsun darısı başıma oyyy yerim ben onu yaa iyiki geldi hoşgeldi:)

Tsk ederim cnm benim ins biran once seninde olur hep dualarimdasin allahim isteyen herkese nasip eder ins artik ultrasonda belli oluyor hop hop hopluyor masallah

canım ovu. testi denedin mi hiç? yumurtlamayı kaçırıyosundur belki...sonuçta ayda 1 gün şansın var...o günü kaçırıyosan sıkıntı..

ben de birbucuk senedir ugrasiyorum ama olmayinca olmuyor birtürlü..

kürlere basladik simdi.. bilmiyorum ise yarayacak mi ama tavsiye edebilirim.. ise yaramasa bile sagliginiz icin iyidir..

sogan kürü sonra da incir kürü.. ibrahim saracoglunun tarifi..

eger esiniz de sperm problemi varsa o da keci boynuzu kürü yapabilir ve ya cinko iceren besinler yesin

Rabbim hepimize nasip etsin

Back