• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

normalde ozele gıdıyoruz ama dusuk yaptıgımda elımız ayagımıza dolastı yaptık bır hata dahada devlet hastanesıne gıtmem hemsırede azarlıyor sen hamıle oldugunu bılmıyormusun dıye sacma sacma ısler ıste , vucudum gebelıge daır hıcbır bılgı vermedı bılınenlerın aksıne karnımda ve baldırlarımda kasıntılar oldu tabı gohuslerımde ucları yarıldı gohuslerımın ve gohus uclarında muhtesem bır usume vardı yaza bebeyımızı kucagımza alacaktık ama olmadı hayırlısı allahım cennetınde yer versın yavruma ınsallah:14::14:

normalde ozele gıdıyoruz ama dusuk yaptıgımda elımız ayagımıza dolastı yaptık bır hata dahada devlet hastanesıne gıtmem hemsırede azarlıyor sen hamıle oldugunu bılmıyormusun dıye sacma sacma ısler ıste , vucudum gebelıge daır hıcbır bılgı vermedı bılınenlerın aksıne karnımda ve baldırlarımda kasıntılar oldu tabı gohuslerımde ucları yarıldı gohuslerımın ve gohus uclarında muhtesem bır usume vardı yaza bebeyımızı kucagımza alacaktık ama olmadı hayırlısı allahım cennetınde yer versın yavruma ınsallah:14::14:
Üzülme benim ablamda ilk bebegini kaybetti şindi oglu var 3yasında.işte illa Para verceksin yoksa insanlar kaba ve acımasız

Üzülme benim ablamda ilk bebegini kaybetti şindi oglu var 3yasında.işte illa Para verceksin yoksa insanlar kaba ve acımasız
cok ıstıyorum ama cokta korkuyorum aynı seylerı yasamaktan rabbım kımseye yasatmasın ınsallah fındık kurdu bebıslerımız olsun:16:

Hic sormayin kizla ne icin gittim ne ogrendim misafirim wardi ondn yazamadim bnden smear testi alinmisti onun sonucu kotu cikti fitil verdi cok moralim bozuldu;(

Ebrucum canım benım sakın bırakma kendını ınan bana kötu bırsey olsa allah korusun fitil verip gondermezdı senı ayrıca özelemi gıttın yoksa devletemı bılmıyorum ama mutlaka cok ıyı bır doktor bul ben devlete gıdıyorum ama cok iyi bir doktorum var yanındaki hemşirelerıde oyle özelde bulamadgm ilgiyi orda buldum

Tamam devam edicem ama neolur böyle söyleme gör bak 2.testin çok iyi çıkıcak ve herşey çok güzel olucak dkok'e baksana neleri aşmış sen dua et bende edicem ve herşey güzel olacakk........ Ben uyuyorum yanımdaki panda çok horluyo nasıl uyuycaksam gerçi ;) iyigeceler kızlar sizleri tanıdıgım için şanslıyım Allaha emanet olun

Canimsin cok sagol tatlim bnm insallah dedigin gibi olur bu arada cok guldum panda he:-) :-) ayrica o sans bize aittir:-) iyi geceler canim

cok ıstıyorum ama cokta korkuyorum aynı seylerı yasamaktan rabbım kımseye yasatmasın ınsallah fındık kurdu bebıslerımız olsun:16:

Canım bende boş gebelik yasadım o korku bende de vardı ama unuttum artık şimdi kafamıza takmanın bıze bir faydası yok canım ya en güzeli dua etmek

Canım bende boş gebelik yasadım o korku bende de vardı ama unuttum artık şimdi kafamıza takmanın bıze bir faydası yok canım ya en güzeli dua etmek
evet oyle ALLAH tan hayırlısı rabbım otekılere omur versın saglıcakla dunyaya gelsınler ınsallah

Canım geçmiş olsun ama kimsenın bizi azarlamaya terslemeye hakkı yok heleki devlette parayla calısıyorlar hayrına degıl bizim hakkımız öyle ters bir durumla karsılastgnda her hastanede var hasta hakları dıye bır bolum oraya sikayet edeceksın ben ablamın dogumunda yapmıstım dogumhanenın onunde bekliyrz bılgı ıstyrz terslıyorlar dogru gıttım hasta haklarına sonra hemen cıkıp dogumhaneden bılgı verdıler ne oldu dedım ıkı kelıme soleyınce

Kızlar geldim bende hala hasta olmadım sabah test yaptım negatif 7 gun olcak bugun kasıklarımda sızı oldu ara ara yaptı bide bi ara öle bi akıntı olduki korktum su gibi katı beyaz :( canım m. Çok geçmiş olsun doktorlar iyi bişe dese şaşırcam artık inş. Bişe cıkmazzz bebişlerimiz olur :((:43:

Kızlar geldim bende hala hasta olmadım sabah test yaptım negatif 7 gun olcak bugun kasıklarımda sızı oldu ara ara yaptı bide bi ara öle bi akıntı olduki korktum su gibi katı beyaz :( canım m. Çok geçmiş olsun doktorlar iyi bişe dese şaşırcam artık inş. Bişe cıkmazzz bebişlerimiz olur :((:43:

Hoş geldın canım kan tahlilimi yaptrdın

Hg cnm kan testinyaptir sende bi

Elifff hosgeldinnnn

Hosbuldum canım sakın üzülmek yok biliyorum moralın cok bozuk ama daha belirli bırsey yok canım benım iyi bir arastırmayla ıyı bır doktora gıtmelisin mutlaka oyle bır risk olsa allah korusun sadece bır fıtıl gonderecek degıl ya canım

Hosbuldum canım sakın üzülmek yok biliyorum moralın cok bozuk ama daha belirli bırsey yok canım benım iyi bir arastırmayla ıyı bır doktora gıtmelisin mutlaka oyle bır risk olsa allah korusun sadece bır fıtıl gonderecek degıl ya canım

Canim simere bakti iste iyi degil dedi diger degerler iyi sadece tiroid hizli calisiyomus yine dahiliyeye gidicem bide adetin 21. Gunu gel yumurtaliklarin calismasina bakalim dedi normalde 2. Simiri 4 ayda istiyomus bnden ilac bitince tekrar simir alacak galiba;((

Sonucu yazdim bnde okudunuz mu kizlar:((

Okudum canım cevap yazdın onceki sayfalara bak tatlım bu arar da kac yasındasın merak ettım sızınle konusmak sohbet etmek cok guzel ıyı gelıyor ınsana :18: her zaman benımle paylasmak ıstedıklerını paylasabılırdın canım

Okudum canım cevap yazdın onceki sayfalara bak tatlım bu arar da kac yasındasın merak ettım sızınle konusmak sohbet etmek cok guzel ıyı gelıyor ınsana :18: her zaman benımle paylasmak ıstedıklerını paylasabılırdın canım

Him gormedim bebegim k.bakma 25 tatlim aynen banada iyi geliyo hic cikasim gelmiyo sayfadan:-)

Back