• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Âmin cnm inş. Olur geçer enfeksiyonun kalırsın :( enfeksiyon yüzünden adetin gecikiyomu

çok fazla düzensiz olmuyorumm genelde normal adetlerım ama sürekli kasık agrım oluyo ilaç kullanınca geçiyo ama sureklı tekrarlıyo yapmadığım denemedıgım sey kalmadı çok dikkat ediyorumm asla yabancı bıyerde tuvalete gırmıyorum vs. ama doktorun dedıgıne gore vucudunda ürettiği bişey olabilirmiş püf bilmiyorumm öle işte

Evet canım ama herkes predıctor dıye bır maarkayı önerıyor bence netten bır arastır be netten sipariş et tatlım

Ay elifffff bunu deniycem allah razi olsun belki fadasini gorurum 1 2 ayda oyle deniyim bakalim kiz olursa gelir deli gibi sarilirim sanaaaa:-)

7 gun cokta degıl canım ya bende dedımya duzenli adet gorurdum 5 gun gecıktı kan tahlilinde cıkmadı 15 gun cıktı gebelik bende sen gıbı asırı stres yaptım doktor adet sokturucu bile vermişti mutlaka kan tahlili yaptır benı dınle ıhmal etme stresde yapma sakın :)

Geç döllenme olmuş senin canım bende öle bişemi acaba diye düşünüyorum ama bi belirtide olmayınca ümitlenip tekrar hüsran yaşamak istemiyorum ultrosondan bakmadımı doktor adet sökücü verdi

Ay elifffff bunu deniycem allah razi olsun belki fadasini gorurum 1 2 ayda oyle deniyim bakalim kiz olursa gelir deli gibi sarilirim sanaaaa:-)

Gel canım gel sarılalım yeterki olsun bebiş bak onların poposunu ısırmıcammı :16: kıyamam ya öpüp koklarım mis gıbı inş olur canım allahım biran önce nasip etsın sana bana herkese ama sen asırı kafanı takıyorsun bana kürtajdan sonra bırsey oldu narkozun etkisi kalıcı sanırım sakınlestım

Gel canım gel sarılalım yeterki olsun bebiş bak onların poposunu ısırmıcammı :16: kıyamam ya öpüp koklarım mis gıbı inş olur canım allahım biran önce nasip etsın sana bana herkese ama sen asırı kafanı takıyorsun bana kürtajdan sonra bırsey oldu narkozun etkisi kalıcı sanırım sakınlestım

Cok istiyorum bebegim ondan bendemi sakinlestrci yaptrsam :-)

Geç döllenme olmuş senin canım bende öle bişemi acaba diye düşünüyorum ama bi belirtide olmayınca ümitlenip tekrar hüsran yaşamak istemiyorum ultrosondan bakmadımı doktor adet sökücü verdi

Belirti olmuyot hemen inan bana bak herkes balirtı arıyor ama yok o deger kanda 1000 lere cıkmadıktan sonra yok belirtı benım sat 26 agustos du ozaman gebelıgımı 9 ekımde öğrendım aradakı zamana bak hec dollenme olmus tabı yumurtam grc olusmus doktorum kan tahlili yaptı deger 2.48 cıktı eylul 30 da bırdahakı tahlilim ise 9 ekimde yapıldı Ve 90.56 cıktı o zaman dedı doktor hamiesın dıye degerlerım yukseldı kese gorundu ama embrıyo yoktu

İşte canım netten arastırıyor herkes uygun satan yerlerı varmıs sanırım ama içinde daha fazla olması lazım
Teste ne zaman başlayacağınızı saptamadan önce adet döneminizin uzunluğunu tespit etmeniz gerekmektedir. Adet döneminizin uzunluğu, bir önceki adet döneminizin başladığı tarih ile bir sonraki adet döneminizin arasındaki gün sayısının bir eksiğidir. Bu ne demek ya bilmece gibi:-)

Cok istiyorum bebegim ondan bendemi sakinlestrci yaptrsam :-)

Yaptır ıyı olur sonra kafa nereye biz oraya oluruz :) cok zor gunlerdı benim için canım ya anlatamam allah kımseye yasatmasın kürtaj gunu berdı doktor ben hala bır umut hadı bebegıim sevındır benı dıye aglıyodum

Teste ne zaman başlayacağınızı saptamadan önce adet döneminizin uzunluğunu tespit etmeniz gerekmektedir. Adet döneminizin uzunluğu, bir önceki adet döneminizin başladığı tarih ile bir sonraki adet döneminizin arasındaki gün sayısının bir eksiğidir. Bu ne demek ya bilmece gibi:-)

Canım takvim yapman lazım yanı adet döngunu hesplaman lazımki yumurtlama zamanlarını tahmin edesın ona gore o zamanlarda ovulasyoon yestını yapacaksın

Kızlar Folik asit kullanıyomusunuz o gebe kalmayı hızlandırır mı

Ben kullanıyorum canım bırde zınco. Bırde elevıt verdı doktorum zaten bırde bende akdenız anemisi var ama folik asit gebe kalmayı hızlandırmıyor sadece depoları desteklıyor eksık vıtamınlerı yani

Ben kullanıyorum canım bırde zınco. Bırde elevıt verdı doktorum zaten bırde bende akdenız anemisi var ama folik asit gebe kalmayı hızlandırmıyor sadece depoları desteklıyor eksık vıtamınlerı yani

Anladım canım o elevitte domuz katkısı varmış cnm ya kabul etmişler hatta

Kizlar netten ovulasyonn hesapliyorum adet tarihlerimi yazsam adet periodu hakkinda bana yardimci olur musnz

Back