Dkok kan testimi yaptı idrarda hemen çıkmıyomuş
Nasıl bişey demez ya nedeni yokmuymuş bunun gerçi ben 2hafta önce falan doktora gittim malum bebiş hazırlıgı bi sıkıntı varmı diye test yaptı ve benim reglin gecen ay kesildi ve sendeki gibi lekelenme oldu kamerayla girip elle muayene ettiğinde sag kasıkta agrı oldu doktorda dış gebelikten şüphelendi reglin kesilmiş ve lekelenme olmuş dedi test yaptı çok şükür degilmiş fitil verdi folik asite başlattı başka bi doktora dahamı gitsen Allah yardımcımız olsun ebru,kızlar
Yaaa varya bu nu söylediya ebru kalbim küt küt nasıl attı anlatamam Allah söyletmiş olsun agzın bal yesin nur topu gibi bi beben olsun emiiiiSagol cnm bakalim ikinci simrden sonra netlescek bu arada sen ya bu ay yada bi dahaki ay kesin gebesin folik asitede baslattigina gore bak gorursun
Ne kanseri atlattin canim gecmis olsun korkma onilacla gebe kalan cok bildigim kadariyla istersen int. Bi arastr bnce gbe kalirsin bu ay stres yapma canim lekelenmelerde gebelik beltrisi olabilir
Sol gozumde tumor vardi.beynime sicradi.
6 ay felc yattim.
Ve inanirmisiniz moralle yendim.
Hocalarim bile şok gecirdi.
4.5 tane ameliyat oldum.
Neşemi hic kaybetmedim.
Ve vucut morali yuksekken trilyonlarca sifir yeni hucre salgiliyormus.
kucuk ceylan gibi birsey olmustum :)
Sukur olsun buna ki yiyecek ekmegim varmis daha.
Bazen bakiyorumda
Sukur olsun ysadiklarima.
Cunku dahada derinlestim.
Ay batsa gunes dogsa kafaya takmayi deil cozum uretmeyi ogrendim.
Suan bebek isterken bile korkuyorum.
Rabbim bu cok istedi deyip verirde sonra alir diye.
Herseyin hayirlisi....
Dkok sende bu azim ve inanç oldukca dil 1tane 5tane beben olur mucizesin kızım senn
6 ay felc yattim.
4.5 tane ameliyat oldum.
Neşemi hic kaybetmedim.
Bazen bakiyorumda
Herseyin hayirlisi....
Tesekkur ederim canim saolasin.Cok gecmis olsun canim yiyecek ekmegin ve yedireceklerin war demekki
Yaaa varya bu nu söylediya ebru kalbim küt küt nasıl attı anlatamam Allah söyletmiş olsun agzın bal yesin nur topu gibi bi beben olsun emiiii)
6 ay felc yattim.
4.5 tane ameliyat oldum.
Neşemi hic kaybetmedim.
Bazen bakiyorumda
Herseyin hayirlisi....
Ebru folik asiti bugun içmedim çünkü regli oldum ve moralim çok bozuldu dedimki içmicem seni bi halta yaramıyosun ama sen öyle yazınca kalkıp içtim hemde hapı öptümCok gecmis olsun canim yiyecek ekmegin ve yedireceklerin war demekki
Tesekkur ederim canim saolasin.
dua edin ay :)
ins hamileyimdir . . .
İnsallah ikinizinde pamuk gibi bebislerini olurneminim olacakta bn kendimden umitsizim hayrli haberlerinizi bekliyorum kendimin olmus gibi sewinirim emin olun
Hayr sakin birakma canim onu icmeye dewam et bebegin icin gerekli o sakin birakmaEbru folik asiti bugun içmedim çünkü regli oldum ve moralim çok bozuldu dedimki içmicem seni bi halta yaramıyosun ama sen öyle yazınca kalkıp içtim hemde hapı öptüm
bazı doktorlar gercekten cok ılgısız ıkı hafta once dusuk yaptım doktor benımle kapı arasından konusyordu ; ogun ıcerıye bıle alınmadım ertesı gunu gıttıgımde zorlada olsa gırdım ama doktorumu degıstırdım daha gıtmıyorum , sırf baslarından atmak ıcın sacma sacama seyler soyluyorlar
Oyle deme neden olmasin bebegin...
Yumurtlama gunlerini iyi hesapla
Adetinin basladigi gune 14 ekle.
4 gun gun asiri iliskide bulun.
Kadin doumda staj yaparken ogrenmistim bunu.
Ayin 2 sinde olduysan 14 ekle.
16 sinda basla dort gun boyunca.
Bol sivi al.
Kafani rahat tut.
Bebekler annelerine supriz yapmayi severmis. . .
Dilerim hayirlisi olur herseyin. . .
evet cnm ılgı yok bılgı yok ben 3 aylık bır dusuk yaptım ve hamıle oldugumu ogrendıgım gun dusuk yaptım bu benı cor sarstı pskolojım altust oldu kurtaj olmadım parca kalmamıs dedı doktor ama dusuk gunu hemen gıttık acıl hasta oldugum halde bana o gun bakmadılar bıle ıkıncı gunu zorla gırdım oda kapı arasından konustu ılk ultrasona aldı ıkı gezdırdı aletı parca yok dedı kalktım ne korun dedı ne dusuk sebebını ogrenebıldık elde var sıfırÇok geçmiş olsun insan sadece ilgi ve dogal olaak bilgi istiyo dimi illa yüksek meblalarmı ödemek lazım acaba
evet cnm ılgı yok bılgı yok ben 3 aylık bır dusuk yaptım ve hamıle oldugumu ogrendıgım gun dusuk yaptım bu benı cor sarstı pskolojım altust oldu kurtaj olmadım parca kalmamıs dedı doktor ama dusuk gunu hemen gıttık acıl hasta oldugum halde bana o gun bakmadılar bıle ıkıncı gunu zorla gırdım oda kapı arasından konustu ılk ultrasona aldı ıkı gezdırdı aletı parca yok dedı kalktım ne korun dedı ne dusuk sebebını ogrenebıldık elde var sıfır
Tamam devam edicem ama neolur böyle söyleme gör bak 2.testin çok iyi çıkıcak ve herşey çok güzel olucak dkok'e baksana neleri aşmış sen dua et bende edicem ve herşey güzel olacakk........ Ben uyuyorum yanımdaki panda çok horluyo nasıl uyuycaksam gerçiHayr sakin birakma canim onu icmeye dewam et bebegin icin gerekli o sakin birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?