Hayır canım adet döneminde yada adet dönemi yaklaşmaya başladığında ağrın oluyormu benm cok oluyo bir hafta önceden agrı oluyo
Sen suan adetlımısın veya yakınmı zamanın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım adet döneminde yada adet dönemi yaklaşmaya başladığında ağrın oluyormu benm cok oluyo bir hafta önceden agrı oluyo
Canım ya kıyamam bekleme oyle gerek yok inan bana ya zaten içeri gıtmesi gerekenler gıdıyor dısarı cıkanlar o kadar onemli degıl bak bır stresten uzak durun nasıl gelıyor bebişler
Canım ya kıyamam bekleme oyle gerek yok inan bana ya zaten içeri gıtmesi gerekenler gıdıyor dısarı cıkanlar o kadar onemli degıl bak bır stresten uzak durun nasıl gelıyor bebişler
Benim eşimde beni üzgün görmeye dayanamiyo bugun ağladığımda cok üzüldü ilk defa bende çocuk olmadıgı için üzülüyorum doktora 1 2 ay gecsin B'nde gitcem dedi dayanamadım zaten ((((((43:
Sen suan adetlımısın veya yakınmı zamanın canım
Biz o gunlerde iliskiye giriyoruz bacaklarimi kaldiriyorum yarim saat hic kimildamadan yatiuorum bazi pzisyonlar var onlari uyguluyoruz neler yapolmasi gerekiyosa hepsini yapiyoruz yi e olmuyo
Bnmde ilaç aldığım çok oldu suan degilim 6 gun gecikti akşam test yaptım çıkmadı gecen ayda7 gun gecikti ve kahverengi az adet oldum yani 6 gun boyunca kahverengi günlük Pedi doldurmicak kadar geldi peçeteye Az az geldi B'nde üstüne görme sandım bitince test yaptım çıkmadı ve o ay hiç agrım olmadı ne kaık ne bel
Sen kesın ilişki anında bebek dusunuyorsundur tatlım o mantıkla bakma normal hayatını yasa ilişkinden zevk almaya bak boyle sartlandırırsan uzersın kendını daha yenı evlıyız sonucta ki bende senın gıbıydım ama kürtajdan sonra cok ıyı topladım kendımı
Canım sen o ay tam adet olmus sayılmazsın sanırım cunki tam sökulmemiş ve bu ayda yumurta olusmamıs olabılır mutlaka doktora gıt bır kanda gebeliğe baktır belli olmaz ne olacagı
O an dusunmiyorum adetime 1 hafta kala stres yapiyorum bakalim yarin ne olacak doktorun hangi testlerini uyguladigini neler yapmamaiz gerektigini yazarim sizede ins hepimizin pamuk gibi bebisleri olur erken klkmam gerek yarin grsrz kizlar dua edin bana iyi gecelerr
O an dusunmiyorum adetime 1 hafta kala stres yapiyorum bakalim yarin ne olacak doktorun hangi testlerini uyguladigini neler yapmamaiz gerektigini yazarim sizede ins hepimizin pamuk gibi bebisleri olur erken klkmam gerek yarin grsrz kizlar dua edin bana iyi gecelerr
Ben cok konustum bu gece uzun zamandır bu kadar yazısmamıstın kızlar koca yok gecelerı dılıme vuruyor
hahahaa benmkideöle .. ahhh varya hamile olunca onu nasıl oynatıcam benii şimdi oynattığı gibi adet oluncanie adet oldun dio ben ona sorucam du bakalım o ğünler gelsinde inşallah :):):):):)Ewt bnm esimde oyle bu ay 3 gun adetim gecikti karnima sewmeler ayaklarimi isitmalar canin bisey istiyomu demeler beni tamamen moda sokuyo sonra mahvoluyorum esler de cok etkileniyo ve etkiliyo
hahahaa benmkideöle .. ahhh varya hamile olunca onu nasıl oynatıcam benii şimdi oynattığı gibi adet oluncanie adet oldun dio ben ona sorucam du bakalım o ğünler gelsinde inşallah :):):):):)
Ama bebek olsa idrarda çıkardı dimi cnm sanırım adetim sökülemedi bu ayda aynı sorun var galiba yarın gideyim ben ;43:
Iyiki konuştun cnm rahatladım saol
canım adet düzensizliğiyle uğraştım ameliyat derken 1 sene öle geçti tam anlamıyla 4 5 aydr bekliorum hiiç biproblemim olmadan . şuan yumurtalığım herşey hazırrabbm min oldemesini beklioruzzSen kaç aydır bekliyorsun cnm
merhaba akadaşlar,aranızda tazecik yeni evliler var bebek konusunda ne bu acele, sıkıntı:) kocanızın tadını çıkarın:)))))))) bende 2yıllık evliyim kocamın tadı çıkmadı hala ama:)))) 3aydır bizde salıveriyoruz yüzücüleri, insan o mucizeyi yaşamak istiyor. ufacık bi belirti varmış gibi olduğunda kociş dıgılığımız geliyor galiba bu kez diyo ama 3aydır hüsrannnnn.onun gözlerinde üzüntüyü görüp dahada üzülüyorum ve sabırsızlığım artıyo.o mutlu haberi bi an önce vermek ve yaşamak istiyorum Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese...