• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Ooohhh miss ya bende esime yumurtalama zamni dedim yorugunum dedi yatti 2 gundursinir etti benii ugrasamicam ya kendi hic takmiyo bile :(

Kıyamam ya eşlerın anlayıslı olmadı cok önemli canım ya cok sukur benim eşim ben ne dersem yapar olmadık bır yer desem gıdelim veya yapalım hemen uyar bana hiç bir seye hayır dedıgını duymadım daha galiba bu konuda sanslıyım bıraz seninkide işinden dolayıdır belki cnm ya

Kıyamam ya eşlerın anlayıslı olmadı cok önemli canım ya cok sukur benim eşim ben ne dersem yapar olmadık bır yer desem gıdelim veya yapalım hemen uyar bana hiç bir seye hayır dedıgını duymadım daha galiba bu konuda sanslıyım bıraz seninkide işinden dolayıdır belki cnm ya

Gitmez gezmez canim ya hemen gelse yatsa uyusa tamam is yerinde cok yorgunda boylede evlimiyiz belli degil sinir oldum ya :(

Gitmez gezmez canim ya hemen gelse yatsa uyusa tamam is yerinde cok yorgunda boylede evlimiyiz belli degil sinir oldum ya :(

Anladım cnm oyle cok zor olur bızde evde sıkılıyoruz yanı insan degısıklık arıyor valla keske anlasana seni biraz bız tam anlamıyla tadını cıkarttık su 7 aylık evlilik zamanında

Herkese Merhaba Kızlar,

Bende 8 aylık evliyim ve bebek hasreti çekenlerdenim. Bende daha önce polikistik vardı ondan dolayı mı acaba olmuyor dedim. Dr polikistik kalmamış hiç bir sorun yok dedi. Ovulasyon zamanımıda takip ediyorum... Ama aylardır hüsran :(

ben iki kere hamile kaldim tbii biri dusukle sonuclandi inan ilki 2 Sene snra oldu hc sorun yoktu neden mi olmadi cunku cok kafaya takiyordum her ay yumurtlama takibi falan her adet oldugumda aglama krizleri falan ama ne oldu ben iki kere hamile kaldim ikiside soylerlerdi inanmazdim ama takmadigim bir zamanda bna supriz oldu.uzulme Allah in izni ile bir gun sanada nasip olucak moralini yuksek tut

ben iki kere hamile kaldim tbii biri dusukle sonuclandi inan ilki 2 Sene snra oldu hc sorun yoktu neden mi olmadi cunku cok kafaya takiyordum her ay yumurtlama takibi falan her adet oldugumda aglama krizleri falan ama ne oldu ben iki kere hamile kaldim ikiside soylerlerdi inanmazdim ama takmadigim bir zamanda bna supriz oldu.uzulme Allah in izni ile bir gun sanada nasip olucak moralini yuksek tut
inşallah canım teşekkür ederimm sağolasınn

ayyy canımsın tatlım iyiyim işye işe girdim ev taşıdım falan derken epeydir giremedim canım nasılsınız bi gelişme varmı

Hayirli olsun yeni evin arada gir bir ya ozleniyorsun ben hamileyim canim 10 haftalik oldum cok sukur iyiyiz bulantilar falanda gecti artik sende kendinden haber et arada bak teyze oldgnu yeni ogreniyosun :)

Back