• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

canımsen daha yenisin 1sene geçmeden ewliliğin üstünden. hiç bi doktor müdale etmez benm arkadaşımda hiç bi problemi yoktu doktor doktr gezdi hiç bi doktor umursamadı senesi dolmadığı için .. en sonunda benm doktorum dediği çıktı ve ewlilik yıl dönümünde hamile kalldı :):):)
Ay inş. İnş. Tez zamanda

canım ben temmuzda dermoid kis ameliyatı geçrdim.. tabi 11 ay öncesi adet düzensizliğim vardı bu kis baştagöstermedi kendini tatlım sonracıma nese tmmz ameliyat biitti doktorum kesnlikle olurgözüyle bakıo ama hala olmadı adetmde çok iii düzeldi 6 cı ay ama hala beklioruz tatlım salı günü doktoa gidicem adet oluca yani .. eşimede test yaptrcaz öle işte bakalım :) yalnz doktoruma çok pis ekşicez eşimde problem yoksa eğer:):):)
Dermoid belirtisi ne canım ben doktora gitmiştim adet döneminde çok agrım oluyo diye kist var dedi adet döneminde gel dedi bida gittim geçmiş basit kist dedi ama hala cok agrım oluyo adet olmasamda arada kasıklarım agrıyo benim :43:

ewet canm ama ben adet 2ayda bir olurdum bide ilşkiden snra artık çok ağrılarım olmaya başlamıştı .sanki kasıklarımdan bişi kopup düşcekmş gbiydi . Bi gttim bktrdm olmuş 5cm. Ama bnmki timördü gt gide büyüyordu ve aldrmak zorundaydm. Kötü huylu olursa heryere blaşır bnmki ii huyluydu. Ama sana derm tek doktorla kalma her doktor kisi görmüor ve anlamıor . Ben dktor doktor gezmedm kndi doktorum gördü cnkü hemen mr ye yolladı.çok şkür bişim klmadı

ewet canm ama ben adet 2ayda bir olurdum bide ilşkiden snra artık çok ağrılarım olmaya başlamıştı .sanki kasıklarımdan bişi kopup düşcekmş gbiydi . Bi gttim bktrdm olmuş 5cm. Ama bnmki timördü gt gide büyüyordu ve aldrmak zorundaydm. Kötü huylu olursa heryere blaşır bnmki ii huyluydu. Ama sana derm tek doktorla kalma her doktor kisi görmüor ve anlamıor . Ben dktor doktor gezmedm kndi doktorum gördü cnkü hemen mr ye yolladı.çok şkür bişim klmadı

Gecmiş olsun canım

Benim bugün kürtajdan sonraki ilk regl im bitti şükür.. 2. sini bekleyeceğim sonra tekrar deneyeceğim Rabbim bu sefer sağlıklı versin ve isteyen kimseyi ayırmasın içinden...

bende bu konudan muzdaribim..1 yıldır korunmuyoruz ve her ay test peşinde koşmakdan yoruldum...ne yapmalıyım bütün tahliller temiz çıkdı.. ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...önerilerinizi bekliyorum...

bende bu konudan muzdaribim..1 yıldır korunmuyoruz ve her ay test peşinde koşmakdan yoruldum...ne yapmalıyım bütün tahliller temiz çıkdı.. ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...önerilerinizi bekliyorum...

Tatlım stres yapma bırak ben bu ay cok takmiyorum hersey nasip canım benım hayırlısıyla olur inş, üzülmicez :34::34:

Iyiyim canım sen nasılsın hamilemizin?
:34::34:

Yok canım ayın 16 sında adet tarıhım ama aklımın ucuna bıle gelmiyor hamilemıyım degılmıyım dıye simdi senin yazdıgını gorunce adet gınum geldı aklıma test falan da yapmıcam allahım ne zaman nasip ederse o zaman belli olur zaten sende ne var ne yok srn hamilemısın yoksa :)

Yok canım ayın 16 sında adet tarıhım ama aklımın ucuna bıle gelmiyor hamilemıyım degılmıyım dıye simdi senin yazdıgını gorunce adet gınum geldı aklıma test falan da yapmıcam allahım ne zaman nasip ederse o zaman belli olur zaten sende ne var ne yok srn hamilemısın yoksa :)

Yok degılım canım olsam coktan söylerdim :34::34:

Tatlim bir hafta oldu biteli :34: :42:

Benımde 16 sı beklenen tarıh bakalım ne olacak adetım geleckmi yoksa bebek haberımı alacagım ama içimde hiç hamilelik hissi yok bakalım hayırlısı test yapmıcam zaten gecen ay kürtajdan sonra 1 hafta gecıkmeli adet oldum o ay korundum gercı bu ay korunmamıstım doktor adet olunca gel dedı tahlıl yapcakmıs korunmadıgımı bılmıyor o 3 ay korun demişti ama ben nedense korunmak istemedım

Benımde 16 sı beklenen tarıh bakalım ne olacak adetım geleckmi yoksa bebek haberımı alacagım ama içimde hiç hamilelik hissi yok bakalım hayırlısı test yapmıcam zaten gecen ay kürtajdan sonra 1 hafta gecıkmeli adet oldum o ay korundum gercı bu ay korunmamıstım doktor adet olunca gel dedı tahlıl yapcakmıs korunmadıgımı bılmıyor o 3 ay korun demişti ama ben nedense korunmak istemedım

Canim hayirlisi olsun stres yapma yeni kurtaj olmussun bu ay olmazsa oteki aylar canim doktor icinin iyice temizlenmesi icin korun demistir hic sikma canini

Canim hayirlisi olsun stres yapma yeni kurtaj olmussun bu ay olmazsa oteki aylar canim doktor icinin iyice temizlenmesi icin korun demistir hic sikma canini

Yok cnm stres yapmyrum gayet ıyıyım eşim izinde ist geldık gezip tozuyoruz işte bugun carpısan arabalara bındık ınınce aklıma geldı ya hamile kaldıysam dıye :) ama bır zararı olmaz sanırım daha regl gunume 4 gun var bu arada ebru gozukmuyor ya

Yok cnm stres yapmyrum gayet ıyıyım eşim izinde ist geldık gezip tozuyoruz işte bugun carpısan arabalara bındık ınınce aklıma geldı ya hamile kaldıysam dıye :) ama bır zararı olmaz sanırım daha regl gunume 4 gun var bu arada ebru gozukmuyor ya

Ooohhh miss ya bende esime yumurtalama zamni dedim yorugunum dedi yatti 2 gundursinir etti benii ugrasamicam ya kendi hic takmiyo bile :(

Back