Ooohhh miss ya bende esime yumurtalama zamni dedim yorugunum dedi yatti 2 gundursinir etti benii ugrasamicam ya kendi hic takmiyo bile
Kıyamam ya eşlerın anlayıslı olmadı cok önemli canım ya cok sukur benim eşim ben ne dersem yapar olmadık bır yer desem gıdelim veya yapalım hemen uyar bana hiç bir seye hayır dedıgını duymadım daha galiba bu konuda sanslıyım bıraz seninkide işinden dolayıdır belki cnm ya
Gitmez gezmez canim ya hemen gelse yatsa uyusa tamam is yerinde cok yorgunda boylede evlimiyiz belli degil sinir oldum ya
Anladım cnm oyle cok zor olur bızde evde sıkılıyoruz yanı insan degısıklık arıyor valla keske anlasana seni biraz bız tam anlamıyla tadını cıkarttık su 7 aylık evlilik zamanında
Ozalaz canım face kullanıyosan arkadas olmak isterım ben daha sık oraya gırıyorum
Anladım cnm oyle cok zor olur bızde evde sıkılıyoruz yanı insan degısıklık arıyor valla keske anlasana seni biraz bız tam anlamıyla tadını cıkarttık su 7 aylık evlilik zamanında
Senin facete ismin ne canim
Canım özele yazayım
Elifff hosgeldinnnn
Ebru nerelerdesin canim ys artik gelmiyorsun hic
kızlar nasılsınızz
Canim cok sevindim seni gordgme nerelerdesn nasilsin ben iyiyim cok sukur hep aklimdaydin
inşallah canım teşekkür ederimm sağolasınnben iki kere hamile kaldim tbii biri dusukle sonuclandi inan ilki 2 Sene snra oldu hc sorun yoktu neden mi olmadi cunku cok kafaya takiyordum her ay yumurtlama takibi falan her adet oldugumda aglama krizleri falan ama ne oldu ben iki kere hamile kaldim ikiside soylerlerdi inanmazdim ama takmadigim bir zamanda bna supriz oldu.uzulme Allah in izni ile bir gun sanada nasip olucak moralini yuksek tut
inşallah canım teşekkür ederimm sağolasınn
ne demek canim o duygulari cok iyi bilirim biraz rahatlattiysam ne mutlu bana
canım şuan rahatım ama benim hipotiroidim varmış ondan olmuyo ilaç kullanıyorum bakalım
ayyy canımsın tatlım iyiyim işye işe girdim ev taşıdım falan derken epeydir giremedim canım nasılsınız bi gelişme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?