Selam kızlar nasılsınız yenı yılınız kutlu olsun hayırlı seyler ve bol bolda bebiş olsun :) allahım hep guzel seylerle karsılastırsın inş
Aminnnn aminnnn ecmain canım yaa ıikiz olsun
Oh hemde olsunlar ne guzel olur ya ıkısı bır arada buyur :)
kimse konuşmuyor benimle yeni üye oldum ondan mı?((((((
bennnn(((( Geçen hafta doktorumla yine görüştüm baktı normal her şey, stres en önemli faktör, sakin ol, düşünmemeye çalış, yumurtlama takibi yapma, akışına bırak, 2ay daha bekleyelim olmazsa eşini de kontrol edelim dedi. kocişe söyleyince bunu hemen doktoruna koştu tetkikleri yapıldı normal her şey. takviye olarak proxeed plus verdi 3gündür kullanıyor. yumurtlama günlerimdeyim. ovulasyon testi yapıcam 2.kez.ekip hazır ve nazır yani:) zaten hiç bir şeyi unutmayalım diye tüm listelerim hazır. hamilelikten itibaren ihtiyaç listeleri, okunacak duaları ve kitapları,eğitici geliştirici oyunları,.... diş buğdayına kadar:))) artık bebişimizi bekliyoruz.Rabbim inşallah bu ay nasip eder...
Kızlar nerelerdesınız sesınız cıkmıyo ebru canım sen kac gundur yoksun zaten
bendeeeeeeeeeeee istiyorummmmmm :):))))))) hatta benden çok eşim istemekte baskı baskı baskı :):):)
kaç aymı allah iyiliğini versin emi güldürdün beni .. sene olduKaç aydır istiyorsunuz canım
kaç aymı allah iyiliğini versin emi güldürdün beni .. sene oldutatlım 1 seneyeyakın korunduk 1 senedir istioruz :)
Bnm ay olunca bi anlık sordum canımdoktora gittinizmi
canımsen daha yenisin 1sene geçmeden ewliliğin üstünden. hiç bi doktor müdale etmez benm arkadaşımda hiç bi problemi yoktu doktor doktr gezdi hiç bi doktor umursamadı senesi dolmadığı için .. en sonunda benm doktorum dediği çıktı ve ewlilik yıl dönümünde hamile kalldı :):):)3 ay kısa süre dicem ama B'nde ilk hemen hamile kalçam sandım cok ümitliydim ama bak 7 ay oldu bekliyorum Rabbim daha fazla bekletmesin yüzümüzü güldürsün inş.
Geldim canım buradayım
Ben cıkmıstm sen gelmişin tarlım denk gelemedık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?