bende bebek sahibi olmak istiyorum
bende bebek sahibi olmak istiyorum
İnş canım bal poleni duymustum ben bu aralar harnup pekmezı yıyorum hergun bır kasık bır kasıkda esıme güç olsun :) hem cok faydalıymıs sen dene canım ama yan etkılerınıde arastır ben bu aralar kafama takmıyorum pek bıraz dınlenıyorum :18:
kimse konuşmuyor benimle yeni üye oldum ondan mı?((((((
Pekmezi eşime zorda olsa yedirmeye çalışıyorum inş. Bi deniyim
Aynı durumdayız canım, bende 2 yıldır evliyim 3 aydır karar verdik. Yukarıda arkadaşların dediği gibi kimilerin ilk gecede tutuveriyor 3 aydır deniyoruz bu ay gene hasta oldum. Birde sancıdan ölüyorum. Adet sancısı için evlenince geçer derlerdi geçmedi. Dr. gittim herşeyim temiz çıktı. H,çbir sorunum da yok. Bebek istiyorum. bu ayda deneyelim olmadı eşim ürolojiye çıkacak sperm testi yaptıracak. Sizin eşleriniz böyle test yaptırdılar mı?
Sevmıyomu benim eşim pek bırseye ıtıraz etmıyor sagolsun ben işte yoruluyon iyi gelir dıyorumneyse cnm ben cıkıyorum eşim 15 gun sonra ilk defa gecelerı evde gınduz vardıyasında artık bende yatayım kocişimle iyi geceler tatlım bnm görüşürüz yarın öpüyorum
kimse konuşmuyor benimle yeni üye oldum ondan mı?((((((
tesekkur ederim cvbin icin ama denemedim sey kalmadi owulayon testleri akinti takibi ates olcme ama yok her ay ister istemez kendimi hamile psikolojisine sokuyorum ama kirmizi kart we saatlerce oturup agliyorum hayatda en cok istedigim sey genc anne olmakti ama olmuyo psikolojim cok bozuldu her ay adetime 3 4 gun kala eczaneye kosup 4 5 test aliyorum we yapiyorum ama hep tek cizgi artik kafayi yedigimi dusunmeye basldim esimde cok uzuluyor bu halime bu ayda olmazsa artik asilama yaptrmayi dusunuyorum doktorum gencsin olur hCanım ne guzel bı sorun yok kafanı rahat bırak canım düşünme bişe
Amin inş cnm hakkımızda hayırlısı :)Allah nasip eder inş biran once sana bize isteyen herkese
Yok canım buradayız üzülme bizde istiyoruz hakkımızda hayırlısı rabbım hayırlı evlat versin sen nezamandır istiyorsun doktora göründnmü
tesekkur ederim cvbin icin ama denemedim sey kalmadi owulayon testleri akinti takibi ates olcme ama yok her ay ister istemez kendimi hamile psikolojisine sokuyorum ama kirmizi kart we saatlerce oturup agliyorum hayatda en cok istedigim sey genc anne olmakti ama olmuyo psikolojim cok bozuldu her ay adetime 3 4 gun kala eczaneye kosup 4 5 test aliyorum we yapiyorum ama hep tek cizgi artik kafayi yedigimi dusunmeye basldim esimde cok uzuluyor bu halime bu ayda olmazsa artik asilama yaptrmayi dusunuyorum doktorum gencsin olur hic bir sikinti yok dyor ama biraz daha durursam akil sagligimdan omaktan korkuyorum
Amin cnm ben bir bucuk yıldır evliyim üc aydır istiyoruz :) adetimde düzenli gelir hemen isteyince olmuyormuş biraz sabırsızım galiba bu ay sonunu sabırsızlıkla beklıyorum inş hamıle olurum, olmassada bekliyecem Allahın taktiri zira o isteseydi olmuştu şimdiye kadar olmuyorsada vardır bi hayrı bakalım tsk ederim yorumlarınız icin :)
3 ay kısa süre dicem ama B'nde ilk hemen hamile kalçam sandım cok ümitliydim ama bak 7 ay oldu bekliyorum Rabbim daha fazla bekletmesin yüzümüzü güldürsün inş.
3 ay kısa süre dicem ama B'nde ilk hemen hamile kalçam sandım cok ümitliydim ama bak 7 ay oldu bekliyorum Rabbim daha fazla bekletmesin yüzümüzü güldürsün inş.
Canım bn doktora gittim bı kaç ay önce yeni evliyim diye umursamadı Altan muane arttı yumurtalıkların temiz dedi sadece kan tahlili filan bişe yapmadı 7 ay oluyo eşimde bir ıkı ay sonra beraber iyice görünelim dedi :) belki gerek kalmaz hamile olurum inş, Rabbim setten herkese hayırlı sağlıklı evlat versin doktor doktor dolaştırmasın Rabbim
Amin canım, inşallah bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Anne baba olmayı çok istiyoruz. İsteyen herkese Allahım kısa zamanda versin. Hastalığımın 4. günü bu ay iyi temizlendim. Sancım oldu dün ama ilaç içmedim o sancıyı çektim. İlaç içseydim tam temizlenmezdim. Şimdide maydanoz saplarını kaynattım içiyorum. Hastalığım bitsin birde maydanozu koca tencerede kaynatım leğene koyup buğusuna oturacağım. Hiçbir sorunum yok ama böyle yapıp hamile kalanları duydukça bende deneyeyim diye yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?