Amin canim benim inşallah sen hamilesin bol bol dua et bizlereAllah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin
Ederim tabikii. :)Amin canim benim inşallah sen hamilesin bol bol dua et bizlere
Vee tabi ki bende geldim Rabbim mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhhKızlar bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim. Insanın tanımadığı birisi için ettiği dua kabul olurmuş. Gelin hep birlikte bu ayı birlikte takip edelim. Inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırızBirbirimize destek olma vakti. Hadi bakalım gün gün buraya yazalım neler olduğunu
Amin canim benim inşallah Rabbim duysun dualarımızıVee tabi ki bende geldim Rabbim mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhh
Nerde hamilelik konusu orda benAmin canim benim inşallah Rabbim duysun dualarımızı
Amin canim. Kafamızı rahatlatabilsek zaten herşey güzel olacak da insan düşünmeden de edemiyoNerde hamilelik konusu orda benBelki de bu kadar takmaktan kalamıyoruz hamile stresten dün bi arkadas öyle yazdı senelerce taktim olmadi ertelemeye karar verdim iki ay sonra hamile oldugumu ogrendim diye Rabbim nasip eder insallah kizlar hepimize insallah
Meraba canm guzel bir topik olmş. Bnmde adetm 4 5 gun geciyor. Ama zaten adetlerim çok düzensiz. Ve bi 10 gun önce falan test yapmıstm negatifti. Şimdi 3 4 gundur içim bi tuhafKızlar bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim. Insanın tanımadığı birisi için ettiği dua kabul olurmuş. Gelin hep birlikte bu ayı birlikte takip edelim. Inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırızBirbirimize destek olma vakti. Hadi bakalım gün gün buraya yazalım neler olduğunu
Canım benim nasıl tutuyorsun kendini ben olsam 10 tane test yapmıştım şimdiMeraba canm guzel bir topik olmş. Bnmde adetm 4 5 gun geciyor. Ama zaten adetlerim çok düzensiz. Ve bi 10 gun önce falan test yapmıstm negatifti. Şimdi 3 4 gundur içim bi tuhaf
Miğde bulantısı mı desem miğdem mi kazınıyor desem değişik bişyler oluyo içimde içim kaynıyo sanki. Ve asırı terliyorum çok sıcak basıyor. Kalbimde arada carpıyor. Aynı zamanda halsizim. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum test yapmak için.
Adet düzensizliğim oldugu için mecbur beklyorm. Hüsrana ugruyorm snra. Bekleyelim 1 hafta daha bakalım nolcakCanım benim nasıl tutuyorsun kendini ben olsam 10 tane test yapmıştım şimdi
Sürekli negatif görmek gerçekten insanı çok yıpratıyorAdet düzensizliğim oldugu için mecbur beklyorm. Hüsrana ugruyorm snra. Bekleyelim 1 hafta daha bakalım nolcak
Aynen valla. Bazen sanki hiç olmıycakmıs gibi geliyoSürekli negatif görmek gerçekten insanı çok yıpratıyor
Aynen canım ya ne kadar stres yapiyosam yüzümü sivilceler bastı kocaman sancılı birdeAynen valla. Bazen sanki hiç olmıycakmıs gibi geliyo
Aynen valla bnmde. Ama bnm anlayamadğm 3 4 gundur böyle içim eziliyo sanki yaAynen canım ya ne kadar stres yapiyosam yüzümü sivilceler bastı kocaman sancılı birde
Amin cnm .Merhaba Kızlar, rabbim inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere