Bebek sahibi olmak isteyenler :)

Matsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.073
610
Kızlar bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim. Insanın tanımadığı birisi için ettiği dua kabul olurmuş. Gelin hep birlikte bu ayı birlikte takip edelim. Inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız Birbirimize destek olma vakti. Hadi bakalım gün gün buraya yazalım neler olduğunu

Vee tabi ki bende geldim Rabbim mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhh

Amin canim benim inşallah Rabbim duysun dualarımızı
Nerde hamilelik konusu orda ben Belki de bu kadar takmaktan kalamıyoruz hamile stresten dün bi arkadas öyle yazdı senelerce taktim olmadi ertelemeye karar verdim iki ay sonra hamile oldugumu ogrendim diye Rabbim nasip eder insallah kizlar hepimize insallah

Amin canim. Kafamızı rahatlatabilsek zaten herşey güzel olacak da insan düşünmeden de edemiyo

Meraba canm guzel bir topik olmş. Bnmde adetm 4 5 gun geciyor. Ama zaten adetlerim çok düzensiz. Ve bi 10 gun önce falan test yapmıstm negatifti. Şimdi 3 4 gundur içim bi tuhaf
Miğde bulantısı mı desem miğdem mi kazınıyor desem değişik bişyler oluyo içimde içim kaynıyo sanki. Ve asırı terliyorum çok sıcak basıyor. Kalbimde arada carpıyor. Aynı zamanda halsizim. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum test yapmak için.

Canım benim nasıl tutuyorsun kendini ben olsam 10 tane test yapmıştım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…