- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
- Konu Sahibi hayal alemi
-
41 Meryem suresi bitti miBen duayı okudum:)
Ya ben sasiridm, diğer grupta 100 rabbi hebli okuyorduk, 1 meryem okuycaktik, bu gruba bu geldim 41 meryem olmus41 Meryem suresi bitti mi
Ya ben sasiridm, diğer grupta 100 rabbi hebli okuyorduk, 1 meryem okuycaktik, bu gruba bu geldim 41 meryem olmusnasıl yapicam nasıl yetişecek bilmiyorum
Ben diğer topikte karışıklık oluyor başka diye başka topik açtınız sandim :) o zaman elimden geldiğince okurumAyrı topikler bunlar ama bilmiyor muydunuz
Ben diğer topikte karışıklık oluyor başka diye başka topik açtınız sandim :) o zaman elimden geldiğince okurum
Evet gordum bir kaç kişiye söyledim ama hasta oldukları için okuyamayacaklarini söylediler, herhalde ben de 41 taneyi okuyamayacağım, olandı burdaki arkadaşlarla paylasalimSizin aradığınız konu burada
Dua Listemiz🥰
(Farklı topikten geliyoruz katılmak isteyenler illaki olacaktır hakkınızı helal edin üzgünüz bizim tarihler burada bittiginde kendi listenizle devam edebilirsiniz teşekkürler) 🤰🤰Dua Listemiz🤰🤰 09.09 @icecreamm :KK9: 10.09 @Loriklorik :KK9: 11.09 @Eslem91 :KK200: 12.09 @bocek345...www.kadinlarkulubu.com
Burda benim gibi 41 taneyi yetistiremeyecek varsa paylaşsak mi napsak nasıl olur arkadaşlar?? Hiç okumamaktan Iyidir benceEvet gordum bir kaç kişiye söyledim ama hasta oldukları için okuyamayacaklarini söylediler, herhalde ben de 41 taneyi okuyamayacağım, olandı burdaki arkadaşlarla paylasalim
Ben 5 tane okudum sonra lekelenmem oldu bıraktım durdu tekrar başladı falan bı turlu okuyamadım yetişmezse gelecek aya katılırım artıkMinnoşlar kimler ne kadar okudu? (Sohbet olsun maksat )
Dağıttıklarımla beraber 25. Meryem suresi bitti. İnşallah yetiştireceğim41 Meryem suresi bitti mi
Sen yine iyi okumuşsun ben 2 tane okuyup regl oldum malesef kalanları dağıttım bakalım bana ne kadar kalacak yetiştiririm inşallahBen 5 tane okudum sonra lekelenmem oldu bıraktım durdu tekrar başladı falan bı turlu okuyamadım yetişmezse gelecek aya katılırım artık☹
Benim dağıtacak kimsem de yok yetistirirseniz beni de katın dualarınıza:)Sen yine iyi okumuşsun ben 2 tane okuyup regl oldum malesef kalanları dağıttım bakalım bana ne kadar kalacak yetiştiririm inşallah
Tabi ki rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa kabul etsin inşallahBenim dağıtacak kimsem de yok yetistirirseniz beni de katın dualarınıza:)
Amin ağzınıza sağlık ALLAH Kabul etsin inşallahBenim bitti arkadaşlar. Allah kabul etsin ve gönlümüzdeki muradı versin. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?