- 29 Ağustos 2019
- 136
- 49
- 18
- 35
- Konu Sahibi hayal alemi
Adetimin 15. günündeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah kabul etsin. Ağzına sağlık. Benimde bugün 32.bitti az kaldı inşallahBenim bitti arkadaşlar. Allah kabul etsin ve gönlümüzdeki muradı versin. Amin
Arkadaşlar kimseden ses çıkmıyor merak ettim. 41 Meryem suresini bitiren kaç kişi var. Az kaldı kaçıncı Meryem suresini okuyorsunuz. Benim 36.bittiMerhaba arkadaşlar
Uzun süren araştırmalar sonucu Meryem suresinin çok fazla mucizesine şahit oldum. İstedim ki bu forumda aynı amaç için şifa arayan arkadaşlar olarak birbirimize dua edelim. Hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için hamile arkadaşlarımız da dua listemize dahil olabilir
Peygamber Efendimizin (sav) bize bildirdiğine göre;
Bir müslümana dua ettiğimizde, melekler "Amin , aynısı senin de olsun " derler.
Cuma gününe kadar katılmak isteyen arkadaşların isimlerini liste yapıp Cuma itibariyle listenin uzunluğuna göre 1 haftada ya da 3 günde bir arkadaşımıza 41 Meryem Suresi okuyalım
1- @hayal alemi
2- @Sogukkahve35
3- @Elmas2326
4- @sosmivida
5- @Mevayigit
6- vuslatahasretim
7- @Melegim15
8- @hayalim mucize
9- @KimseDegil
10- @Teacher8934
11- @aah20
12- @Fyprk
13- @Canm oglmmm
14- @Ebrubeyazit
15- Ecmel-vera
16- @talena
17- @asihan
18- @yalniz kalpler
Ben 35 okudum başım ağrıdı bugün birtane okuyabildim inşallah bitiricemArkadaşlar kimseden ses çıkmıyor merak ettim. 41 Meryem suresini bitiren kaç kişi var. Az kaldı kaçıncı Meryem suresini okuyorsunuz. Benim 36.bitti
Az kalmış. Sizinki bitti sayılırBen 35 okudum başım ağrıdı bugün birtane okuyabildim inşallah bitiricem
bunada şükürAz kalmış. Sizinki bitti sayılır
Ben okudum. Duasını yapmadım akşam duasını yaparımRabbim kabul etsin inşallah dualarımızı ağzınıza sağlık hanımlar
Herkes tamamlayabildi mi ?
Umutlar başka bahara kaldı bende hayırlısı rabbimdenGrup öylece kalmış. Maalesefki ben bu ayda boşum sizler ne alemdesiniz. Umarım müjdeli haberi olanlar vardır