- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
- Konu Sahibi hayal alemi
Minnoşlar kimler ne kadar okudu? (Sohbet olsun maksat )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 15 tane okudum ALLAH ın izniyleMinnoşlar kimler ne kadar okudu? (Sohbet olsun maksat )
Hadi ya maşşallah çok iyi okumuşsun ben sadece 2 tane okuyabildim inşallah yetiştiririmBen 15 tane okudum ALLAH ın izniyle
Kendimi zorluyorum biraz namazlardan sonra okumaya çalışıyorum ama nedense okurken bi baş ağrısı oluyorHadi ya maşşallah çok iyi okumuşsun ben sadece 2 tane okuyabildim inşallah yetiştiririm
Valla bende de migren var biraz zorlandığım gibi başım ağrıyo bugün de adet oldum napıcam bilmiyorumKendimi zorluyorum biraz namazlardan sonra okumaya çalışıyorum ama nedense okurken bi baş ağrısı oluyor
Suan musait degilim ve bi kac gunde 41 tane yetistiremem sanirim eger ailemden bi kac kisinin de okumasinda sakinca yoksa bende katilmak isterim gruba eger uygun degilse birdahaki sefere katilmak isterim https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/hayal-alemi.954816/
Minnoşlar kimler ne kadar okudu? (Sohbet olsun maksat )
Konu sahibi hanfendiciğim acaba bizim yerimize başkası da okuyabilir mi Meryem süresini ben hasta oldum okuyamıyorum napalım
şimdi anlyamadıgım 20 si ne kadar 1 numarada bulunan arkadasımıza mı okyacagız toplamda 41 adet bu kısıye okumamız mı gereklı o zaman bolelım kişi sayısına bu sekılde bıtmez lıste cok uzun arkadaşlar
Reglim bitince 2 gün kaliyo o süre içinde okuyup bitirmem imkansız neyse artık okuturum birilerineOkutabilirsiniz ya da regl bitince devam edersiniz daha 10 gün var
Benim de cokkkk ihtiyacım varMerhaba arkadaşlar
Uzun süren araştırmalar sonucu Meryem suresinin çok fazla mucizesine şahit oldum. İstedim ki bu forumda aynı amaç için şifa arayan arkadaşlar olarak birbirimize dua edelim. Hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için hamile arkadaşlarımız da dua listemize dahil olabilir
Peygamber Efendimizin (sav) bize bildirdiğine göre;
Bir müslümana dua ettiğimizde, melekler "Amin , aynısı senin de olsun " derler.
Cuma gününe kadar katılmak isteyen arkadaşların isimlerini liste yapıp Cuma itibariyle listenin uzunluğuna göre 1 haftada ya da 3 günde bir arkadaşımıza 41 Meryem Suresi okuyalım
1- @hayal alemi
2- @Sogukkahve35
3- @Elmas2326
4- @sosmivida
5- @Mevayigit
6- @vuslatahasretim
7- @Melegim15
8- @hayalim mucize
9- @KimseDegil
10- @Teacher8934
11- @aah20
12- @Fyprk
13- @Canm oglmmm
14- @Ebrubeyazit
15- Ecmel-vera
16- talena
17- @asihan
18- @yalniz kalpler
Benim de cokkkk ihtiyacım var
Cokkk tesekkur ederim cokkkkkÖnümüzdeki ay ilave edelim
Ben yanlış mı anladım acaba 3 günde 3 adet Meryem süresi okuyacaktık değil miToplanacak kişi sayısına göre okuyacağız. Muhtemelen kişi başı 3 günde 2 veya 3 adet Meryem suresi düşecek diye düşünüyorum. Sayımız çok az olmadığı için 3 günde bir yapalım tüm listeyi bir an önce okuyalım inşallah
Ben yanlış mı anladım acaba 3 günde 3 adet Meryem süresi okuyacaktık değil mi
Ben ilk baştan yanlış anlamışım yandım yandım. 9 gün var 20 Eylül e ve ben daha birkaç tane okudum. Ve çalışıyorum sonra eve gelip yemek falan yap çalış derken ancak günde 1 tane okuyabiliyordum. Başkasına versem olur mu20 Eylül’e kadar 41 Meryem suresi okuyoruz.
Herkese aynı anda okunsun diye
Ben ilk baştan yanlış anlamışım yandım yandım. 9 gün var 20 Eylül e ve ben daha birkaç tane okudum. Ve çalışıyorum sonra eve gelip yemek falan yap çalış derken ancak günde 1 tane okuyabiliyordum. Başkasına versem olur mu