- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi hayal alemi
-
Benimde adet günüm geçince gelebilirim belkiHayırlı Cuma’lar arkadaşlar Rabbim kabul etsin inşallah ben de katılmak isterm ama suan müsait degilim .Youlost16 B Babygirl16
Tamam yazilan niyeti okuyup sonra herkezin nickini ayri ayri okuyup ondan sonrada 41 defa okumaya baslayacagim listedeki tüm herkezin niyetine..Aynen canım tüm liste için 41 adet okuyacaksın. Hepimizin niyeti aynı olacak listedeki arkadaşların isimleriyle niyet edebilirsiniz
Hayırlı Cuma’lar arkadaşlar Rabbim kabul etsin inşallah ben de katılmak isterm ama suan müsait degilim .Youlost16 B Babygirl16
bende katılabilirmiyim arkadaşlar bu dua köprüsüne cok ihtiyacım varr
Bende müsait değilim . Bitince inşallah başlamak isterim :)Hayırlı Cuma’lar arkadaşlar Rabbim kabul etsin inşallah ben de katılmak isterm ama suan müsait degilim .Youlost16 B Babygirl16
Tamda bunu yazmak için girmiştimEn sonunda secdeleri de yapmayı unutmayalım ❤☺
Tamda bunu yazmak için girmiştim
Beni şimdiden bir heyecan sardı:) duanın gücüne çok inanıyorum inşallah olacak bu seferMerhaba arkadaşlar
Uzun süren araştırmalar sonucu Meryem suresinin çok fazla mucizesine şahit oldum. İstedim ki bu forumda aynı amaç için şifa arayan arkadaşlar olarak birbirimize dua edelim. Hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için hamile arkadaşlarımız da dua listemize dahil olabilir
Peygamber Efendimizin (sav) bize bildirdiğine göre;
Bir müslümana dua ettiğimizde, melekler "Amin , aynısı senin de olsun " derler.
Cuma gününe kadar katılmak isteyen arkadaşların isimlerini liste yapıp Cuma itibariyle listenin uzunluğuna göre 1 haftada ya da 3 günde bir arkadaşımıza 41 Meryem Suresi okuyalım
1- @hayal alemi
2- @Sogukkahve35
3- @Elmas2326
4- @sosmivida
5- @Mevayigit
6-vuslatahasretim
7- @Melegim15
8- @hayalim mucize
9- @KimseDegil
10- @Teacher8934
11- @aah20
12-Fyprk
13- @Canm oglmmm
14- @Ebrubeyazit
15- @Ayral1949
16-talena
Bugün 2 tane okuyabildim inşallah 20 sine kadar bitirebilirim
Masallah bu ne hız:)
Ben Pazartesi başlayacağım
beni ekler misinizMerhaba arkadaşlar
Uzun süren araştırmalar sonucu Meryem suresinin çok fazla mucizesine şahit oldum. İstedim ki bu forumda aynı amaç için şifa arayan arkadaşlar olarak birbirimize dua edelim. Hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için hamile arkadaşlarımız da dua listemize dahil olabilir
Peygamber Efendimizin (sav) bize bildirdiğine göre;
Bir müslümana dua ettiğimizde, melekler "Amin , aynısı senin de olsun " derler.
Cuma gününe kadar katılmak isteyen arkadaşların isimlerini liste yapıp Cuma itibariyle listenin uzunluğuna göre 1 haftada ya da 3 günde bir arkadaşımıza 41 Meryem Suresi okuyalım
1- @hayal alemi
2- @Sogukkahve35
3- @Elmas2326
4- @sosmivida
5- @Mevayigit
6-vuslatahasretim
7- @Melegim15
8- @hayalim mucize
9- @KimseDegil
10- @Teacher8934
11- @aah20
12-Fyprk
13- @Canm oglmmm
14- @Ebrubeyazit
15- @Ayral1949
16-talena
☺ Bugün 2 tane okuyabildim inşallah 20 sine kadar bitirebilirim
Ben hiç ümitli değilimBeni şimdiden bir heyecan sardı:) duanın gücüne çok inanıyorum inşallah olacak bu sefer
İnşallah kendimi zorlucam günde 3 tane okumam lazım ki bitsinSayfa sayısı fazla biter inşallah
Benide alırmısınızz
beni ekler misiniz
Kuzum neden böylesin bilmiyorum. Ama imkansız birşey yok, yeter ki Allah dilesin..Ben hiç ümitli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?