- 2 Şubat 2018
- 45
- 29
- 3
- 34
arkadaşlar, 10 aylık bir kızım var. Bebek olduktan sonra eşim inanılmaz derecede değişti. Sevgisini gösteren , ev işlerini sorun etmeyen dibimde dolanan kocam gitti yerine sinirli, en ufak şeyleri sorun eden, ev işlerinden tutun yemek hizmetine kadar daha evvelden istemediği şeyleri istemeye , eksikliklerini sorun etmeye başladı. Ben de çalışıyorum bu arada. Sürekli ben yanına gidip hatırınu soruyorum sevgi gösteriyorum. Bazen bırakıyorum kendi haline bakalım o benim yanıma gelicek öi diye bazen yapıyor bazen yapmıyor hal hatır sorma ritüellerini. İçi geçmiş gibi. Ben diyorum bir şeyler yapalım diye. İlşkimizin moderatörü olmaktan sıkıldım. İnanılma derecede sevgi yokluğu çekiyorum. Çocuk olmadan önceki eşimi arıyorum ve çoo özlüyorum. Bir de bana diyor ki ben hep böyleydim. Yalana bak ya. Konuluyoruz sürekli bu konuyu ama çözüm yok göremiyor neler olduğunu. Neyden sıkıldığımı . Sürekli beni asi olmakla suçluyor. Yok ben onu dinlemiyor muşum. Onu adam yerine koymuyormuşum. Maaşım ve eğitimin ondan fazla. Borcumuz var diye kendi arabamı satmayı bile önerdim. Acaba bunları sorun etmeye mi başladı. Komlekslerimi başladı.borcumuz var diye çok istediğim halde ücretsiz izne çıkamadım. Buna çok üzüldüm. Ama ailemize destek olmayı seçtim. Evde oturadabişirdim. Neden böyle oldu amlayamıyorum eşimi tanıyamıyırum