Doğuma Hazırlık Bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kardelen 99

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
356
288
53
Arkadaşlar merhaba, bebeğimi kucağıma almama az kaldı ama henüz hiçbirsey almadim, erkek bebek bekliyoruz b bek odası olarak İstanbul'da uygun alabilecegimiz hangi mağazalar var ya da nasıl odalar yaptınız neler hazırladiniz bana yardımci olur musunuz

İstanbul'da değilim. Belki fikir olur. Ben mobilyacı bı arkadaşa yaptırdım. Dolap Montessori yatak sifonyer ve oyuncak dolabı.:) Bunların hepsini çoğu firmanın yatak ve dolap için söylediği fiyata yaptırmıştım. Ve dolabın bolmelerini ölçülerini herşeyi ben çizdim malzemeyi de ben seçtim. Falan filan :)) öyle bı sor istersen etrafa kaça yapiyorlar diye .

Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Aceleniz yoksa şifonyer ve anne yanı olabilen park yatak uzun süre işinizi görür. Zaten ilk zamanlar odaya çok da ihtiyacınız olmayacak. Kendi dolabınızda yer açabilecekseniz şifonyer bile almasanız olur. Ben minik hurçlar almıştım arkadaşımın tavsiyesiyle. Aylara göre ayırdım kıyafetlerini. Oradan alıp kullanmak çok rahat oluyor. Hem karışmıyorlar, hem ne nerede biliyorsunuz, zamandan tasarruf oluyor, hem de başka birinden kıyafet istemeniz gerektiğinde yerini tarif etmek çok kolay oluyor. 5 aylık oldu bizimki, hala bu şekilde kullanıyorum

Ben oda yapmadım.Park yatakta yanıbaşımda uyuyo miniğim.Aynali büyük sifonyerimin tamamını da onun kıyafetlerine ayırdım.Biz yatak odasına eşimle sigmiyoruz fazla esyamiz var.Benim eşyalarımin bulunduğu yatak odama da bebeğin stoklarını koyuyorumsağlıklı,vaktinde doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…