• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek odası

gabrie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
77
31
88
Sakarya
Mrb kızlar kıracıyım bır odam bos oratı ogşuma 1yasında cpcuk odasımı yapsam ypksa tek kısılık yatak var oyle susuleyıp oyun odasımı yapsam bılemedm 2 3 seneye kdr tasınma ıhtımalımz var cok kararsz kaldm

oğlunuz sizinle mi uyuyor,
beşiğini o odaya koyup hem oyun hem cocuk odası olabilir
bence takım almayın gideceğiniz ev büyük mü kücük mü sığar mı sığmaz mı bilemezsiniz
birde taşınırken hırpalanması var

Mrb kızlar kıracıyım bır odam bos oratı ogşuma 1yasında cpcuk odasımı yapsam ypksa tek kısılık yatak var oyle susuleyıp oyun odasımı yapsam bılemedm 2 3 seneye kdr tasınma ıhtımalımz var cok kararsz kaldm

Onu susleyip oyun odasi yapmak cocuk icin daha iyi.
Kucuk boyuna uygun bir dolap. Saklama alanlari ufak bir cadir efsane olur

Park yatagında bızım odada uyıyor evet bnde kararsz kaldm degısıklık ıstıyorum evımde oyuzden bode dolabı yok oglumn onun ıcın alsammı dedm
Vallahi canım ben de kiracıyım ve ilk bebeğim şu anki oturma odasını bebek odası yapsam ne kadar kullanışlı olur orasını Bilemeyeceğim çünkü koltuklarımı koyacak yerim yok Hem bebek olduğu için yanında yatması yani ayrı bir yatakta yatması aynı odada daha iyi olacak sanırım ama benim içimde de bir çocuğun odası olması fikri var Gerçi bunu ileriki yaşlarında gerçekleştirmek daha iyi olabilir mesela 2 yasindab sonra

Park yatagında bızım odada uyıyor evet bnde kararsz kaldm degısıklık ıstıyorum evımde oyuzden bode dolabı yok oglumn onun ıcın alsammı dedm
Bencede yapmayın bebek odası park yatağı oraya taşıyın birazda süslersiniz olur.Taşınacağınız eve yaptırırsınız mobilya daha iyi olur.

Artık odasını ayırmanın vakti gelmiş.Park yatağı çocuk odasına taşıyın.Şimdilik bir şifonyer işini görür.İkeadan küçük bir oyuncak dolabı ,perde,aksesuarlar v.s. gayet şirin olur.
Bebek odası bana hep anlamsız gelmistir.Biraz büyüyünce masaya,kitaplığa ihtiyacı olacak.Eger tasinirsaniz o zaman odanin genişliğine ,çocuğun ihtiyacına göre tekrar duzenleme yaparsınız.

Bende anne olmadan önce oda fikrine karşıydım ama oğlum doğduktan sonra işler değişti. Kendine ait bi odasındolabı olması sizin içinde büyük kolaylık illa çocuk odası almanız şart değil biz 4 kapılı boyutunda bi gardrop aldık bi şifonyer aldık bide ikea dan karyola aldık oda yaptık çocuğa. 6. Ayından beridir de kendi odasında yatıyo. Aldığınız dolabı ileriye dönük alın bi kaybınız olmaz

Yakın zamanda taşınma durumumuz var demissiniz o yüzden kendi evinize geçince ölçüye göre alırsınız bence de.
Kiradan kiraya geçecekseniz o zaman çok büyük olmayan bir dolap ve şifonyer olabilir. Tek kişilik yatak kalsın park yatağa sığmayınca direkt ona geçirirsiniz.

Back
X