Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamileyim daha doğar doğmaz saat başı emzirmeniz gerekiyor genel olarak gece uykunuz olmuyor sürekli odalar arası taşımak bana mantıklı gelmiyor Ve anne ile bebek arasındaki o bağın (aslında bi adı var ama şuan hatırlayamadım) güçlenmesi için Yanyana olmalı diye biliyorum ama tabi iki yaşına kadar sonrası da sağlıklı değil iki yaşına gelipte hooop hadi artık sen bu odadan gidiyorsun değilde gündüz uykuları yavaş yavaş alıştırmayla odası ayrılmalı diye düşünüyorumBebeği 40'ı çıkar çıkmaz kendi odasında yatırma taraftarıyım (bebeğim yok. Anne olmayana yatak ayırmak kolay gelebilir. Bilmiyorum) sanki yanımızda alışırsa ayırmak zor olur gibime geliyor
2 yaşında mı oda yapacaksınız? Siz odasını yaparken çocuk yine zevkini konuşturabileceği bir yaşta olmayacakBende sizin düşüncenizdenim. Hem oğlumum zevki ve isteğine göre bir oda döşerim diye anlamayacağı bur bebek odası yapmadım. Park beşik aldm ve bizimle beraber. 2 yaşında ayıracağım
Bebek odası ile çocuk odasının dizaynı farklı oluyor sonuçta en azından iki yaşında beşik tercih etmez mesela2 yaşında mı oda yapacaksınız? Siz odasını yaparken çocuk yine zevkini konuşturabileceği bir yaşta olmayacak
Büyüyen karyola almıştım benBebek odası ile çocuk odasının dizaynı farklı oluyor sonuçta en azından iki yaşında beşik tercih etmez mesela
Niye öyle diyorsunuz. Arkadaşımın kızı 1 bucuk yaşnda renkleri vb. Şeyleri onun sectiklerindin yaptırdı.2 yaşında mı oda yapacaksınız? Siz odasını yaparken çocuk yine zevkini konuşturabileceği bir yaşta olmayacak
İyi akşamlar beş aylık hamileyim şimdi kafama takılan bişeyler var . Bebek odası yapmak için müsait bir odam var aslında ama ben bebek odasını şimdi yapmayı gereksiz buluyorum okadar hazırlık emek fakat bebeğimi yalnız bırakamam yani benim düşüncem iki yaşına kadar olmasada bi buçuk sene benimle olması .. ee bu kadar zaman zarfında hiç yatmayacağı bir oda hazırlamak sadece güzel görüntü ve o hazzı yaşamak olmuyor mu diye düşünüyorum( yaptıranlara saygım sonsuz) ? Siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz .Birde iki yaşına doğru beşikten ziyade montessori tarzı yataklar ve bebekten ziyade çocuk odası görünümü dizayn edebilirim gibi geliyor
Bebek daha odada yaşamadan sen sürekli o odayı temizlemen gerek. Toz olcak. Ne gerek var. En az iki yaşına kadar beşikte yatar. İki yaştan sonra ya baza yada Montessori yatağı al odasına. Ben baza aldım ama keşke Montessori yatağı alsaydım içimde kaldı. Bide hani şu süslü sepet beşikler varya. Ondada aklım kaldı. Ama onlar çok kullanışsız. Altı ay belki bı yaşa kadar yatar onda. Sallanır mobilya bı beşik al bence. İki yaşından sonra oda yapın. Birde çocuk odasına kendiniz için de bı divan koltuk falan da alın. Hasta falan olunca çocuk odasında çok sabahladim ben. Lazım oluo. Allah tamamına erdirsinİyi akşamlar beş aylık hamileyim şimdi kafama takılan bişeyler var . Bebek odası yapmak için müsait bir odam var aslında ama ben bebek odasını şimdi yapmayı gereksiz buluyorum okadar hazırlık emek fakat bebeğimi yalnız bırakamam yani benim düşüncem iki yaşına kadar olmasada bi buçuk sene benimle olması .. ee bu kadar zaman zarfında hiç yatmayacağı bir oda hazırlamak sadece güzel görüntü ve o hazzı yaşamak olmuyor mu diye düşünüyorum( yaptıranlara saygım sonsuz) ? Siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz .Birde iki yaşına doğru beşikten ziyade montessori tarzı yataklar ve bebekten ziyade çocuk odası görünümü dizayn edebilirim gibi geliyor
Aynen yeterli.Beşiği benim yanımda yatak odasında olucak o şart yani yatak odası doğar doğmaz boş olmucak ama oda yaparsam orayada ayrıyetten almam lazım . Onun dışında benim bebek odası yapmak için düşündüğüm odaya İKEA’nın şifonyerleri var iki adet ondan almayı düşünüyorum .Fikrim bu yönde ama farklı fikirler ile düşüncem değişebilir diye konu açtım
Bebek odası ile çocuk odasının dizaynı farklı oluyor sonuçta en azından iki yaşında beşik tercih etmez mesela
Gerek yok şımartmaya bence, kanaati öğrenmeli çocuklar ben kendim seçmiştim ama kızım çok seviyor odasını eşyaları.Niye öyle diyorsunuz. Arkadaşımın kızı 1 bucuk yaşnda renkleri vb. Şeyleri onun sectiklerindin yaptırdı.
Ay evet güzelmişler uyun fiyatlı hemAynen yeterli.
Hem de uygun fiyata.
Sonradan da kullanılır her türlü.
Gardrop bebek kıyafetlerini koymak için işlevsel olmuyor.
Hazır odalara da dünya para bayilmaya gerek yok.
Ben de sadelikten yanayım.
Ben şu halıya bayıldım bir de hem yıkanabilir hem de yıllarca kullanır oynar.
Ayrıca kız erkek bebek farkeymez kullanır.
Resmiro Puantiyeli Seksek Desenli Dijital Baskılı Halı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Resmiro Puantiyeli Seksek Desenli Dijital Baskılı Halı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Duruşu da böyle.
Thisisminimalistt on Instagram: "Çocuk odalarını sakin sakin bıraksak, camdan, çerçeveden uzak... İstedikleri gibi oynayacakları bir alan olsa.. Boşluklar içinde, hep birlikte oynasak.. Süsler, dekorasyon derken içinde hareket edecek alanları
813 likes, 16 comments - thisisminimalistt on December 3, 2020: "Çocuk odalarını sakin sakin bıraksak, camdan, çerçeveden uzak... İstedikleri gibi oynayacakları bir alan olsa.. Boşluklar içinde, hep birlikte oynasak.. Süsler, dekorasyon derken içinde hareket edecek alanları kalmıyor...www.instagram.com